Η Ελένη στόλισε το δέντρο με τον Ματέο Παντζόπουλο και είδαμε το σπίτι τους

Η Ελένη στόλισε το δέντρο με τον Ματέο Παντζόπουλο και είδαμε το σπίτι τους

Θα ενθουσιαστείς με τις φωτογραφίες.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, ωστόσο, τα Χριστούγεννα έρχονται και αυτό είναι γεγονός. Έχουμε σιγά-σιγά κι επίσημα μπει στην εορταστική περίοδο και φέτος περισσότερο από ποτέ έχουμε την ανάγκη να στολίσουμε και να νιώσουμε όλη την x-mas ατμόσφαιρα. Το δέντρο, για παράδειγμα, είναι το πρώτο που βγήκε από την αποθήκη και, αφού ανοίξαμε τα κλαδιά, βάλαμε τα φωτιά, διαλέξαμε τις μπάλες και τους συνδυασμούς χρωμάτων τους, καθίσαμε για λίγο να απολαύσουμε το «ζεστό» θέαμα.




Στην ίδια φάση βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη που αποφάσισε να στολίσει το σπίτι μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η παρουσιάστρια ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram και το θέαμα ήταν υπέροχο.

Αρχικά, το δέντρο τους είναι τόσο μεγάλο που ο αγαπημένος της Ελένης χρειάστηκε να ανέβει πάνω σε καρέκλα για να φτάσει τα ψηλά σημεία του.

Ακριβώς επειδή οι φωτογραφίες δεν ήταν τόσο κοντινές, μπορέσαμε να δούμε και λίγο τον χώρο που έχουν φτιάξει και αυτός κινείται σε γήινες αποχρώσεις με έμφαση στις λεπτομέρειες από ξύλο.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.