Η Yolanda τράβηξε την ωραιότερη photo της Gigi με την αξιολάτρευτη κόρη της

Η Yolanda τράβηξε την ωραιότερη photo της Gigi με την αξιολάτρευτη κόρη της

Η μαμά του μοντέλου τα πάει εξαιρετικά με τον φωτογραφικό φακό.

Τον προηγούμενο μήνα, η Gigi Hadid γέννησε την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Zayn Malik. Δεν μπορείς να πεις ότι ο κόσμος περίμενε ανακοίνωση εγκυμοσύνης από το συγκεκριμένο ζευγάρι, όχι για κάποιον περίπλοκο λόγο, αλλά γιατί οι δυο τους είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους. Μια ήταν μαζί, μια χώριζαν και ξανά από την αρχή.

Ώσπου κάποια στιγμή πριν μερικούς μήνες, κυκλοφόρησαν τα νέα ότι το διάσημο μοντέλο ήταν έγκυος. Ώσπου να αναρωτηθούμε αν αυτά ίσχυαν ή όχι, η ίδια αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή του Jimmy Fallon και να τα επιβεβαιώσει εκφράζοντας, παράλληλα, την ευτυχία που ένιωθε με αυτήν την εξέλιξη στη ζωή της.




Η Gigi, λοιπόν, πλέον κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της και όσες φωτογραφίες έχει τύχει να δούμε είναι αδιαμφισβήτητα αξιολάτρευτες. Η Yolanda Hadid, μαμά της Gigi και της Bella, έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο ήταν μία φωτογραφία με την κόρη της και την εγγονή της αγκαλιά. Η γλυκιά μανούλα τής έδινε ένα τρυφερό φιλί και πρέπει να δεις το θέαμα για να αντιληφθείς το πόσο υπέροχο είναι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία για την οποία σού μιλάμε.