Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε αλλά το μόνο που βλέπαμε ήταν το outfit της

Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε αλλά το μόνο που βλέπαμε ήταν το outfit της

Η παρουσιάστρια ενθουσίασε το Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα κορίτσι πολύ sexy. Από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση αυτό ήταν κάτι που έγινε κατευθείαν αντιληπτό. Ψηλή, με υπέροχες αναλογίες, εντυπωσιακή, και γενικά σίγουρα σε ό,τι είχε να κάνει με το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης τα πράγματα ήταν πολύ απλά και ξεκάθαρα. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό που κέρδισε το κοινό.

Η παρουσιάστρια ήταν ανέκαθεν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο. Η «ζεστή» της προσωπικότητα κέρδιζε κατευθείαν τους θεατές. Η ευγένεια το ίδιο. Και, κάπως έτσι, έχουμε φτάσει σήμερα να τη συγκαταλέγουμε στις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, κάθε ανάρτηση της οποίας συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes.




Μία από αυτές ακριβώς τις αναρτήσεις συνέβη και χτες, όταν η εντυπωσιακή, ξανθιά celeb αποφάσισε να κάνει ένα post, με το οποίο να μας δείχνει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού της. Υπέροχη, εντυπωσιακή, πολύ γιορτινή, αλλά το δικό μας βλέμμα εστίασε στη super sexy εμφάνιση της ίδιας.

Η παρουσιάστρια πόζαρε φορώντας σορτσάκια και μπουστάκι και, όπως μπορείς να φανταστείς, οι followers της ενθουσιάστηκαν και δε σταματούσαν να γράφουν πόσο όμορφο και γοητευτική είναι.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.