Τα σχέδια της Meghan και του Harry για τα Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι

Τα σχέδια της Meghan και του Harry για τα Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι

Θα αγαπήσεις τους Sussexes λίγο περισσότερο μετά από αυτό.

Αρχίζει να φαντάζει πια πολύ μακρινή η περίοδος που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ήταν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τότε, κάθε φορά που πραγματοποιούσαν μία δημόσια εμφάνισή τους, αυτή αποτελούσε πρώτο θέμα της celeb επικαιρότητας και αυτό για έναν πολύ καλό λόγο.

Εκείνη ήταν η Χολιγουντιανή ηθοποιός που ήρθε για να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στους royal θεσμούς. Εκείνος, ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Diana, που έμοιαζε πολύ περισσότερο μαζί της στην προσωπικότητα συγκριτικά με τον William που ήταν και είναι ο πιο πιστός στο πρωτόκολλο.




Το ζευγάρι, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν άντεξε να ζει υπό τον κλοιό του Παλατιού, φτάνοντας, τελικά, στην ανακοίνωση της παραίτησής τους από τα βασιλικά καθήκοντα και τη μεταφορά της ζωής τους στην Αμερική. Όποτε τυχαίνει να δούμε κάποια φωτογραφία τους, σε αυτήν μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα την ευτυχία που βιώνουν εκεί και τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα, η Meghan θέλει να τα τιμήσει δεόντως.

Μία πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε στο Αμερικανικό People τα σχέδια της ηθοποιού για την εορταστική περίοδο, τα οποία, μάλιστα, περιλαμβάνουν ένα φιλικό ζευγάρι, τον παραγωγό David Foster και τη σύζυγό του και ηθοποιό/τραγουδίστρια Katharine McPhee.




«Η Meghan θέλει πολύ να είναι η οικοδέσποινα στα πρώτα Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι με τη μαμά της. Έχει ενθουσιαστεί πολύ και σχεδιάζει να κάνει όλες τις παραδόσεις με τις οποίες μεγάλωσε όταν ήταν παιδί, συμπεριλαμβανομένης και της μαγειρικής. Έχουν καλέσει επίσης τον David και την Katharine για να τα περάσουν μαζί τους. Ο David είχε αναφέρει ότι ο Harry και η Meghan θα πήγαιναν στο δικό τους, αλλά η Meghan τα θέλει όλα στο σπίτι. Θέλουν να ξεκινήσουν με τις νέες τους ζωές. Τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του Harry δεν είναι στο πρόγραμμα»