Γιώργος Καράβας: Η δημόσια αφιέρωση στην πανέμορφη σύζυγό του

Γιώργος Καράβας: Η δημόσια αφιέρωση στην πανέμορφη σύζυγό του

Μία φωτογραφία που θα σου δώσει ένα μεγάλο χαμόγελο.

Το Greece’s Next Top Model είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα show της Ελληνικής τηλεόρασης. Η παραγωγή έχει φέρει στην κριτική επιτροπή μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της showbiz και της μόδας που έχουν ήδη ένα μεγάλο κοινό να τους λατρεύουν. Οι παίκτες και οι παίκτριες έχουν επίσης κατακτήσει το κοινό που συντονίζεται σε κάθε επεισόδιο για να δει τις νέες δοκιμασίες και τις φωτογραφίσεις από τις οποίες θα περάσουν.

Ένα πολύ βασικό κομμάτι του παιχνιδιού, ωστόσο, είναι ο Γιώργος Καράβας, ο coach που έχει γίνει το νέο αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης. Είναι ωραίος, επιτυχημένος, με άποψη και γι’ αυτό έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.




Ο ίδιος, πέρα από τα επαγγελματικά του, είναι ένας πολύ τρυφερός σύζυγος και δε χάνει ευκαιρία να το δείξει στη Ραφαέλα Ψαρρού. Είναι παντρεμένοι εδώ και οκτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδάκια.

Ο coach, λοιπόν, δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία είναι με τη γυναίκα του και της δίνει ένα πολύ γλυκό φιλί. Η εν λόγω φωτογραφία έχει αυτήν τη στιγμή πάνω από 38 χιλιάδες likes και, μόλις τη δεις στην παρακάτω gallery, θα καταλάβεις το γιατί.