Μόλις αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Sean Connery

Μόλις αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Sean Connery

Και όχι δεν ήταν κορονοϊός

Ήταν 31 Οκτώβρη, πριν από έναν μήνα δηλαδή, όταν ανακοινώθηκε πως ο Sean Connery άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένειά του, όσο και τον κινηματογραφικό κόσμο και όσους τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του. Ήταν ίσως μία από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις του περασμένου μήνα, που απλά ήρθε και κούμπωσε σε όλα τα δυσάρεστα που έχουν συμβεί μέσα στο 2020.

Σχεδόν έναν μήνα μετά, η αιτία του θανάτου του έγινε γνωστή και ευτυχώς για μια φορά σε έναν θάνατο δεν εμπλέκεται πουθενά η πανδημία που μας έχει αλλάξει τη ζωή. Ο Sean Connery πέθανε στον ύπνο του λόγω πνευμονίας, καρδιακής ανεπάρκειας και γήρατος ... σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του.

Το TMZ έλαβε το πιστοποιητικό θανάτου του Connery και δείχνει ότι πέθανε από αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω πνευμονίας, γήρατος και κολπικής μαρμαρυγής, έναν ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακής ανεπάρκειας και άλλων επιπλοκών που σχετίζονται με την καρδιά.

Το έγγραφο δείχνει ότι πέθανε στις 31 Οκτωβρίου στις 1:30 π.μ. στο σπίτι του στις Μπαχάμες. Το επάγγελμά του αναφέρεται ως συνταξιούχος ηθοποιός. Όπως αναφέραμε η σύζυγος του Sean, Micheline Roquebrune, είπε ότι ο Sean πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στην ηλικία των 90. Ο Sean, φυσικά, έγινε star το 1962 μετά την κυκλοφορία του « Dr. No». Συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε 7 ταινίες του James Bond μεταξύ 1962 και 1983 (From Russia with Love, Goldfinger, Thunderball, You Only Live Twice, Diamonds are Forever, και Never Say Never Again).

Πρωταγωνίστησε επίσης στο «The Hunt for Red October», «Indiana Jones and the Last Crusade» και «The Rock».

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις και το πιστοποιητικό θανάτου του.