Της αξίζουν συγχαρητήρια! Η star πέτυχε τον στόχο στο βάρος της

Της αξίζουν συγχαρητήρια! Η star πέτυχε τον στόχο στο βάρος της

Η θέληση και η προσπάθεια ανταμείβονται

Η Adele δεν ήταν η μόνη star μέσα στο 2020 που μας εξέπληξε με την αλλαγή στην εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια έχασε 42 κιλά και είναι πραγματικά πιο κούκλα από ποτέ. Το παράδειγμά της ωστόσο φαίνεται πως ακολούθησε και μία διάσημη ηθοποιός η οποία είχε χάσει μέχρι πρότινος 22 κιλά. Η 40χρονη διάσημη ηθοποιός, στην αρχή του 2020 είχε δηλώσει πως αυτή η χρονιά θα είναι χρονιά υγείας για την ίδια οπότε και άρχισε να καταγράφει το ταξίδι της, προς το στόχο της που δεν ήταν άλλος από τα 75 κιλά.

Τον Αύγουστο που την είδαμε για πρώτη φορά με την απώλεια των 20 πρώτων κιλών, η Rebel Wilson βρισκόταν στα 83 κιλά και της έμεναν ακόμη 8 για να ολοκληρώσει τον στόχο της μέχρι το τέλος του χρόνου. Και η 40χρονη ηθοποιός τα κατάφερε, φτάνοντας στον στόχο της έναν μήνα νωρίτερα.

Με ένα story στο Instagram account της, η Rebel μας έδειξε το αποτέλεσμα της ζυγαριάς της, το οποίο ήταν και σχεδόν μισό κιλό κάτω από τον αρχικό της στόχο. «Έφτασα τον στόχο μου, ενώ μου απομένει ακόμη ένας μήνας. Παρόλο που δεν επρόκειτο για έναν αριθμό κιλών, αλλά για να είμαι υγιής, χρειαζόμουν μια απτή μέτρηση για να έχω ως στόχο και αυτός ήταν τα 75 κιλά», εξήγησε στην ιστορία της στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία που έδειχνε ότι έχει ήδη φτάσει 74,6 κιλά.

«Θέλω να κάνω ένα live στο Instagram μου την Τρίτη το βράδυ όταν επιστρέψω στις ΗΠΑ για να μοιραστώ πράγματα μαζί σας και να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή τους. Επομένως έως τότε… υπομονή», πρόσθεσε.

Δες τη φωτογραφία με τον στόχο που πια πέτυχε, στη gallery παρακάτω.