Ξέρω δεν το περίμενες, αλλά η Kim Kardashian έχει... χιούμορ (λίγο)

Ξέρω δεν το περίμενες, αλλά η Kim Kardashian έχει... χιούμορ (λίγο)

Μην περιμένεις βέβαια κάποιον αυτοσαρκασμό, να ξέρουμε και τι λέμε.

Την γνωρίζουμε ως διάσημη reality star που δεν διστάζει να βγάζει τα οικογενειακά της στη φόρα, όπως και πολλά άλλα, κάτι που βέβαια την έχει βοηθήσει να πετύχει το σκοπό της, που δεν είναι άλλος από το να γίνει διάσημη και πάρα πολύ πλούσια. Εξάλλου, η παγκόσμια εκτίμηση είναι κάτι που δεν την ενδιέφερε ποτέ.

Την Kim Kardashian λοιπόν, πολλά πράγματα μπορείς να την πεις, αλλά σίγουρα όχι αστεία, μιας και η διάσημη τηλεπερσόνα έχει φροντίσει να δημιουργήσει το προφίλ της σέξι και ολίγον μυγιάγγιχτης ζάμπλουτης κοπέλας την οποία το μόνο που τη νοιάζει είναι να βγαίνει καυτή στις φωτογραφίες της.

Βέβαια το τελευταίο της post, εμπεριέχει μία δόση χιούμορ θα λέγαμε, μιας και η φωτογραφία της μας έκανε κάπως να… ευθυμήσουμε. Η συγκεκριμένη φωτογραφία λοιπόν, απεικονίζει την κόρη της North με την ανιψιά της Penelope σε έξαλλη κατάσταση, με την Kim να τις κοιτάζει (;), να προσπαθεί να τις ηρεμήσει (;) ποιος ξέρει! Σε κάθε περίπτωση, η λεζάντα της, «Το 2020 σε μία φωτό) ήταν άκρως πετυχημένη.

Η Kim βλέπετε, όπως και όλες οι μανούλες του πλανήτη, περνάει κάπως… πιεσμένα με τις καραντίνες και τους περιορισμούς. Βέβαια η Kim διαθέτει σπιτικό όσο μία ολόκληρη γειτονιά και πολυπληθές προσωπικό για να τη βοηθάει.

Αυτά!

Δες την παρακάτω gallery: