Άσχημα νέα για την Jennifer Lawrence

Άσχημα νέα για την Jennifer Lawrence

Η είδηση που έγινε γνωστή

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια της ηθοποιού Jennifer Lawrence μιας και η οικογενειακή φάρμα που λειτουργεί και ως κάμπινγκ για παιδιά στο Kentucky κάηκε μετά από μια ισχυρή πυρκαγιά.

Το Camp Hi- Ho ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα στη σελίδα του στο Facebook, κι ενώ η φάρμα λειτουργούσε από τις 20 Νοέμβρη έχοντας κλείσει μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού επί σειρά μηνών.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε πως χάθηκε η φάρμα μας σε μια καταστροφική φωτιά. Είμαστε ευγνώμονες που δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές ή κάποιο ζώο αλλά θρηνούμε την απώλεια σκληρής δουλειάς ετών αλλά και τις αναμνήσεις που είχαμε σε αυτούς τους τοίχους. Ξέρουμε πως το camp Hi- Ho είναι ξεχωριστό για τόσους πολλούς και θα το ξαναχτίσουμε για να προχωρήσουμε μπροστά με ασφάλεια και να χαρίσουμε όμορφες εμπειρίες και αυτό το καλοκαίρι».
Τουλάχιστον 30 πυροσβέστες και έξι οχήματα κλήθηκαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου για να σβήσουν τη φωτιά.

Δυστυχώς, στην περιοχή δεν υπάρχει πάντα επάρκεια νερού ενώ ο Blaine Lawrence, αδερφός της Jennifer έκανε έκκληση στους γονείς παιδιών που επισκέπτονται το camp να κάνουν δωρεά για να λειτουργήσει σύντομα ξανά η κατασκήνωση.

Στο μέιλ που έστειλε ο αδερφός της ηθοποιού εξηγεί με λεπτομέρειες τον εξοπλισμό που χάθηκε, το ύψος της ζημιάς ενώ ευτυχώς από τη φωτιά σώθηκαν όλες οι δραστηριότητες εξωτερικού χώρου.