Μάντεψε ποιοι δεν θα είναι καλεσμένοι στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της Ελισάβετ

Μάντεψε ποιοι δεν θα είναι καλεσμένοι στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της Ελισάβετ

Όχι δεν είναι αυτοί που νομίζεις!

Από την αρχή της πολύπαθης αυτής χρονιάς, έχουμε πια καταλάβει, αφενός ότι οι ζωές μας αλλάζουν δραματικά, και αφετέρου ότι το Παλάτι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους Meghan και Harry. Όχι ότι ήθελε και ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλήξουμε σε αυτά τα συμπεράσματα, απλά κουβέντα κάνουμε.

Και τώρα, που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ναι δεν το είχες καταλάβει το ξέρω, μαθαίνουμε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, παίρνει δραστικές αποφάσεις, σε ό, τι έχει να κάνει με τα ρεβεγιόν της.

Όσο κι αν θα ήθελε λοιπόν, ο αγαπημένος της εγγονός και μελλοντικός Βασιλιάς William, δεν θα δώσει το παρών, μιας και άνθρωποι του Παλατιού, συμβούλευσαν την 94χρονη Ελισάβετ, ότι τα τρία παιδιά του William είναι αρκετά επικίνδυνα για την ίδια και τον σύζυγό της Φίλιππο που είναι… 99 ετών!

Οπότε, όπως όλα δείχνουν, οι Cambridges θα κάνουν Χριστούγεννα με την οικογένεια της Κate, ενώ καλεσμένοι τελικά της Ελισάβετ θα είναι ο Πρίγκιπας Edward με την οικογένειά του. Η Bασίλισσα κατέληξε στον νεότερο γιο της, μιας και τα παιδιά του βρίσκονται στην εφηβεία και άρα θα μπορούν να κατανοήσουν πιο εύκολα τους κανόνες του social distancing. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, η μοιρασιά αυτή έγινε με βάση τις… «φούσκες» στις οποίες χώρισαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ώστε να αποφευχθεί ο παραμικρός κίνδυνος. Πάντως και ο Κάρολος μάλλον θα γιορτάσει με την Camilla και τα παιδιά της.

Αλλόκοτη μοιρασιά θα λέγαμε αλλά αφού το θέλει η Ελισάβετ εμάς μας περισσεύει.

Δες την παρακάτω gallery: