Ο οίκος Dior δεν απέλυσε τον Johnny Depp και το κοινό έχει κάτι να πει γι' αυτό

Ο οίκος Dior δεν απέλυσε τον Johnny Depp και το κοινό έχει κάτι να πει γι' αυτό

Φαίνεται ότι δεν έχασε όλες του τις συνεργασίες ο ηθοποιός.

Να μην τα ξαναλέμε, ή μάλλον θα τα ξαναπούμε. Ο Johnny Depp εδώ και έναν μήνα, είναι και επισήμως «Wife beater» έπειτα από δικαστική απόφαση η οποία οδήγησε σε θριαμβευτική νίκη της εφημερίδας «The Sun» κατά του διάσημου ηθοποιού. Κατά συνέπεια, ο Depp όντως χτύπησε την πρώην σύζυγό του Amber Heard, και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις, 12 φορές!

Βέβαια με μεγάλη μας έκπληξη, από τη στιγμή της απόφασης και μετά, παρατηρούμε ένα μαζικό κίνημα στήριξης του Depp, μιας και οι φανς του θεωρούν ότι αυτός είναι το θύμα ενδοοικογενειακής βίας, και ότι το δικαστήριο μερολήπτησε υπέρ των αντιδίκων του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Depp έχασε τους ρόλους του, σε «Pirates of the Caribbean» και «Fantastic Beasts 3», σε αντίθεση με την Amber Heard, η οποία διατηρεί τον ρόλο της Mera, στο Aquaman 2, παρά τις υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί με αίτημα την απόλυσή της.

Και ενώ όλα έδειχναν μαύρα για τον διάσημο ηθοποιό, έρχεται μία αχτίδα φωτός, που ακούει στο όνομα, Dior! Ναι μάλιστα. Ο Johnny ως γνωστόν είναι το κεντρικό πρόσωπο του αρώματος Sauvage, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στις αντίστοιχες τηλεοπτικές διαφημίσεις. Ο διάσημος οίκος λοιπόν, αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία του μαζί του, ενώ το νέο τηλεοπτικό σποτ του αρώματος, προβλήθηκε στη βρετανική τηλεόραση την εβδομάδα που μας πέρασε, και μάλιστα κατά τη διάρκεια του τελικού του reality Βake off!

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του καναλιού, υπήρξαν 11 τηλεθεατές οι οποίοι άσκησαν αρνητική κριτική στην κίνηση αυτή, με τους υποστηρικτές του Johnny να… χαιρετίζουν την κίνηση του οίκου Dior, τονίζοντας ότι είναι ο ηθοποιός ο οποίος δέχτηκε βία και όχι η Heard.

Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια στην υπόθεση αυτή. Τουλάχιστον όχι μέχρι και την επόμενη δίκη, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ.