Έχεις δει ποτέ τον μικρό αδερφό του Σάκη Ρουβά;

Έχεις δει ποτέ τον μικρό αδερφό του Σάκη Ρουβά;

Μοιάζουν καθόλου;

Η φετινή χρονιά φαίνεται πως ανήκει στον Σάκη Ρουβά και την οικογένειά του, αφού εκτός από τον τραγουδιστή γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και τον αδερφό του και σεφ, Απόστολο Ρουβά. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους μοιάζουν τρομερά που ορισμένες φορές μπερδεύεσαι για το ποιος είναι ποιος, όμως πάντα τους ξεχωρίζεις αν είσαι γνήσια fan.

Ήξερες όμως πως ο Σάκης και ο Απόστολος έχουν ακόμη δύο αδέρφια; Ναι ναι καλά διαβάζεις, δύο αδέρφια ακόμη υπάρχουν στην οικογένεια Ρουβά, ο Βασίλης και ο Νίκος. Ο Νίκος μάλιστα είναι ο μικρότερο της οικογένειας και είναι μόλις 29 ετών. Και μπορεί εξωτερικά τουλάχιστον να μην έχει καμία ομοιότητα με τον Σάκη και τον Απόστολο, εσωτερικά όμως έχει κι αυτός μια καλλιτεχνική φλέβα.

Καλλιτεχνική μεν, σε άλλο τομέα δε, αφού δεν τον κέρδισε ούτε το τραγούδι, ούτε η μαγειρική. Ο Νίκος ασχολείται με τη γλυπτική και το ξύλο, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.

Πρόσφατα, ο Νίκος Ρουβάς άνοιξε και το δικό του εργαστήριο γλυπτικής με ξύλα στην Κέρκυρα, όπου και ζει μόνιμα. Μάλιστα στο εργαστήριο τον επισκέφτηκαν ο Απόστολος Ρουβάς μαζί με τη Δανάη Μπάρκα, σε πρόσφατο γύρισμά τους στο νησί για την εκπομπή.

Παρακάτω θα δεις μερικές φωτογραφίες τους, όπου και θα βγάλεις δικό σου πόρισμα για το αν μοιάζουν καθόλου ή όχι. Τώρα πια μένει να γνωρίσουμε και τον Βασίλη Ρουβά και να ολοκληρωθεί η τετράδα.