Πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας η βασιλική οικογένεια;

Πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας η βασιλική οικογένεια;

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πριν

Τα Χριστούγεννα είναι 24 μέρες μακριά, κι εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να εξοικειωνόμαστε με την ιδέα πως τίποτα δεν θα είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές. Βλέπεις η έλευση της πανδημίας έχει αλλάξει άρδην τις ζωές μας, και ελπίζουμε όπως ήρθε μαζί με το 2020, έτσι και να φύγει στο τέλος του μήνα και να αρχίσουμε να βρίσκουμε ξανά τα πατήματά μας. Ξέρουμε βέβαια πως αυτό δεν θα συμβεί τόσο άμεσα, αλλά πειράζει να είμαστε αισιόδοξοι και να κάνουμε θετικές σκέψεις;

Με την ελπίδα λοιπόν έστω στις γιορτινές ημέρες να καταφέρουμε να δούμε τους κοντινούς αγαπημένους μας ανθρώπους, αναρωτιόμαστε πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα η βασιλική οικογένεια. Οι πρίγκιπας William - Kate Middleton και οι πρίγκιπας Harry και Meghan Markle, θα περάσουν τα Χριστούγεννα χωριστά, σύμφωνα με δημοσίευμα του People την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. Αν και οι ρυθμίσεις δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα εν αναμονή των τελευταίων κυβερνητικών οδηγιών εν μέσω της πανδημίας και του δεύτερου lockdown στην Αγγλία, οι συνήθεις παραδόσεις της 94χρονης Βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται πως θα αλλάξουν.

Οι Cambridges «περιμένουν να ακούσουν για τις κυβερνητικές οδηγίες του Ηνωμένου Βασιλείου όπως όλοι οι άλλοι» σχετικά με τις επιλογές ταξιδιού, ανέφερε μια πηγή στο People. «Στα παιδιά λείπει πολύ η προ-γιαγιά τους, αλλά ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για αυτά όπως σε όλους».

Η βασίλισσα παραμένει σε απομόνωση στο κάστρο του Windsor με τον 99χρονο σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίζουν αν θα μείνουν εκεί ή θα κατευθυνθούν στο κτήμα Sandringham στο Norfolk για τις παραδοσιακές διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο William, η Kate και τα τρία παιδιά τους, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis πιθανότατα θα περάσουν τις διακοπές ακριβώς στο δρόμο απέναντι από το κύριο σπίτι του Sandringham, στο αρχοντικό τους στο Anmer Hall. Ο Harry, η Meghan και ο γιος τους Archie θα γιορτάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι στο Montecito της Καλιφόρνια, με τη μαμά της Meghan, Doria Ragland.