Η Δούκισσα Νομικού ξανά στην τηλεόραση: Τι θα κάνει στον ΣΚΑΙ (video)

Η Δούκισσα Νομικού ξανά στην τηλεόραση: Τι θα κάνει στον ΣΚΑΙ (video)

Έγινε η ανακοίνωση από την Ιωάννα Μαλέσκου

Γνωρίζαμε πολύ καλά πως η Δούκισσα Νομικού δεν θα επέστρεφε στην τηλεόραση παρά τις προτάσεις που είχε, αν δεν υπήρχε ένα κόνσεπτ που η ίδια να ήθελε και να πίστευε. Πολλές φορές από την ημέρα που η Νομικού ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1, υπήρχαν φήμες για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Και να που σήμερα, μετά την απόκτηση δύο παιδιών, ήρθε η ανακοίνωση από την εκπομπή Love It στον ΣΚΑΙ.

Όπως ανακοινώθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η Δούκισσα επιστρέφει στην τηλεόραση, με μια καθημερινή εκπομπή, το Make Over.

Το Make Over αναλαμβάνει όπως περίπου και το Style Me Up, τη μεταμόρφωση και αλλαγή εκείνων που επιλέγουν να συμμετέχουν σε αυτό. Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό concept που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό, και παλαιότερα -σε παραλλαγή του- είχε προβληθεί από το MEGA.

Όταν είχε βγει το τρέιλερ του ριάλιτι, για το τιμόνι της παρουσίασης είχε ακουστεί το όνομα και της Έλενας Χριστοπούλου αλλά και της Ιωάννας Μαλέσκου. Τελικά, την παρουσίαση έκλεισε να αναλάβει η Δούκισσα.

Το τελευταίο διάστημα, η παρουσιάστρια είχε αφοσιωθεί στον γιο της Σάββα και την κόρη της Αναστασία ενώ φτιάχνει και τα δικά της ξεχωριστά κοσμήματα.