GNTM: Το Twitter έπαθε πλάκα με τη μαμά του Ηρακλή & δεν σταμάτησε να σχολιάζει

GNTM: Το Twitter έπαθε πλάκα με τη μαμά του Ηρακλή & δεν σταμάτησε να σχολιάζει

Πραγματικά είναι κούκλα

Το σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model μας γέμισε δάκρυα χαράς, αγάπης και συγκίνησης, αφού η Ζενεβιέβ και ο coach Καράβας έφεραν τα αγαπημένα πρόσωπα των παιδιών, προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί αναβιώνοντας μια στιγμή του παρελθόντος. Η Liia ήταν αυτή που μας συγκίνησε ιδιαίτερα, αφού δυστυχώς λόγω της πανδημίας η παραγωγή δεν κατάφερε να φέρει τους γονείς της.

Και μπορεί ο Αντρέας να κέρδισε σχεδόν ομόφωνα την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία επιβράβευσης, αυτή όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν η μαμά του Ηρακλή Τσουζίνοβ, Όλγα. Το Twitter την αποθέωσε και δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει την πανέμορφη μαμά του.

Τα σχόλια ήταν ακριβώς to the point και αυτό με το οποίο συμφωνήσαμε περισσότερο από όλα ήταν για την ομοιότητα της μαμάς του Ηρακλή με δύο διάσημες κυρίες του Hollywood. Μπορεί να μην το παρατήρησες εξαρχής, όμως αν τη δεις ξανά στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις πως τα σχόλια, δεν θα μπορούσαν να πέσουν περισσότερο μέσα.

Όπως διαβάσαμε λοιπόν, η μαμά Όλγα ήταν ένα κράμα Madonna και Michelle Pfeiffer. Μπες στη gallery και δες όλα τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες του Twitter σχετικά με τη δοκιμασία επιβράβευσης.