Πασίγνωστος ηθοποιός χώρισε έναν χρόνο μετά τον ερχομό του παιδιού του

Πασίγνωστος ηθοποιός χώρισε έναν χρόνο μετά τον ερχομό του παιδιού του

Και κάνει post για την πρώην του

Πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2019 ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, μιας και η αγαπημένη του έφερε στον κόσμο τον γιο του.

Εκείνος 45 και εκείνη μόλις 23, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2018 και ο γιος τους Avery θα γιορτάσει αυτόν τον μήνα τα πρώτα του γενέθλια.
Πηγή του People USA αποκαλύπτει λοιπόν πως ο ηθοποιός της κωμικής σειράς The Big Bang Theory, Johnny Galecki ακολούθησε χωριστούς δρόμους με την 23χρονη Alaina Meyer.

Ούτε ο Galecki αλλά ούτε και η Meyer έχουν δημοσιεύσει κάποια κοινή φωτογραφία τους στα social media τους από τον Απρίλιο του 2020 όπου γιόρτασαν μαζί το Πάσχα.

Ο ηθοποιός και η καλή του δεν παντρεύτηκαν ποτέ ενώ η πρώτη φορά που είχε γίνει νύξη για τη σχέση τους ήταν τον Αύγουστο του 2018, όταν ταξίδεψαν μαζί στις Μπαχάμες. Δύο μήνες αργότερα, στα βραβεία E! People's Choice Awards, του 2018 εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί φορώντας βέρες χωρίς να επιβεβαιώνουν τον αρραβώνα τους.



Το διάστημα εκείνο, η 23χρονη σήμερα κοπέλα είχε εξηγήσει στο Instagram της πως δεν είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό.

Ο Galecki έγινε διάσημος με την συμμετοχή του για δέκα χρόνια στην κωμική σειρά Big Bang Theory, ενώ υπήρξε δύο χρόνια ζευγάρι με την Kaley Cuoco, την ξανθιά συμπρωταγωνίστριά του με την οποία χώρισαν οριστικά το 2010 παρότι συνέχισαν να δουλεύουν μαζί.

Μόλις σήμερα και μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, ο Johnny δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την πρώην Caley με τη μορφή σταθερού ποστ στο Instagram για να την ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.