GNTM Spoiler με αποχώρηση ανατροπή σήμερα

GNTM Spoiler με αποχώρηση ανατροπή σήμερα

Μήπως αυτή τη φορά τα spoiler δεν επιβεβαιωθούν;

Μόλις δύο εβδομάδες και τέσσερα ακόμη επεισόδια απομένουν (μετά το σημερινό) για την ανάδειξη του νικητή του Greece’s Next Top Model. Όπως έχει ανακοινωθεί, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου και τα στοιχήματα και οι προβλέψεις για το ποιοι φτάνουν μέχρι εκεί συνεχώς αλλάζουν. Το σίγουρο είναι ότι όλοι ευχόμαστε να μην πέσει και φέτος το σύστημα και για μια φορά να καταφέρουμε να ψηφίσουμε.

Στο χθεσινό επεισόδιο ακόμη ένα spoiler –της προηγούμενης εβδομάδας- επιβεβαιώθηκε και ο Δημοσθένης Τζουμάνης ή αλλιώς ο γύπας της καρδιάς μας αποχώρησε από το σπίτι του GNTM 3. Στεναχωρηθήκαμε δεν σου το κρύβουμε, όμως η πορεία του μέχρι την 9αδα, ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη.

Σήμερα έρχεται ακόμη μια αποχώρηση την οποία όμως δεν περίμενε κανείς. Είχαμε στο μυαλό μας πως μετά τον Δημοσθένη θα υπήρχε διπλή αποχώρηση (κάθε χρόνο έχει) και πως αυτές θα ήταν οι Μαριαγάπη και Ξένια. Ωστόσο τα spoiler δεν επιβεβαιώνουν τις σκέψεις μας και τις υποθέσεις μας και αναφέρουν πως αποχωρεί άλλο πρόσωπο απόψε το οποίο πραγματικά δεν το περιμέναμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, σήμερα από το παιχνίδι θα αποχωρήσει η Λία, η οποία δείχνει κάπως ταλαιπωρημένη και πιεσμένη το τελευταίο διάστημα, και κάπως έτσι δεν θα καταφέρει να μπει στην επτάδα του GNTM.

Για να δούμε θα επιβεβαιωθεί το σημερινό spoiler;