Χώρισε η Μαίρη Συνατσάκη

Χώρισε η Μαίρη Συνατσάκη

Τίτλοι τέλους μετά από δύο χρόνια

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης στην οποία κράτησαν χαμηλούς τόνους, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης δεν είναι μαζί πια.

Ο χωρισμός φαίνεται πως ήρθε αθόρυβα πριν από πέντε μήνες περίπου ενώ και η πρώτη καραντίνα φαίνεται πως δημιούργησε ρήγμα στον δεσμό της παρουσιάστριας και του ηθοποιού.

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στα social media της Μαίρης ήταν από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς στην οποία πόζαραν μαζί με τους φίλους τους.
Ήταν Μάρτιος του 2019 όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει την κοινή της πόζα με τον Αιμιλιανό γράφοντας πως μετά από 2000 δημοσιεύσεις βρήκε επιτέλους την αγαπημένη της ενώ πόζαρε στην αγκαλιά του ηθοποιού.

Στην πρώτη καραντίνα, η Συνατσάκη είχε παραδεχτεί πως προτίμησε να περάσει το διάστημα αυτό μόνη στο σπίτι της, αφήνοντας κάποια hints πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της. Το καλοκαίρι πάλι, είδαμε την Mairiboo να κάνει διακοπές με φίλους όπως ο Νίκος Μουτσινάς και η Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά ο Αιμιλιανός ήταν άφαντος.



Όπως αναφέρθηκε πάντως στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο χωρισμός είναι βελούδινος και το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις.