Αυτό είναι το νέο τραγούδι της Ρασέλ & του Δήμου από το GNTM

Αυτό είναι το νέο τραγούδι της Ρασέλ & του Δήμου από το GNTM

Είναι πραγματικά ωραίο

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού Greece’s Next Top Model που συζητήθηκε όσο κανένας. Όχι τόσο από το κοινό, όσο από τους ίδιους τους παίκτες του reality, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που δεν θεωρούσαν καν πως είναι μοντέλο και πως του άξιζε μια θέση στο σπίτι, πόσο μάλλον να φτάσει και μέχρι εννιάδα. Ο «γύπας» του reality μοντέλων όμως μας έβαλε τα γυαλιά και μας ενθουσίασε σε πολλά από τα concept που έκαναν στο σπίτι.

Εχθές ήταν και η τελευταία δοκιμασία αποχώρησης στην οποία συμμετείχε, αφού το αποτέλεσμα δεν ενθουσίασε τους κριτές και κάπως έτσι αποχώρησε από το σπίτι του GNTM. Ωστόσο, η κίνηση που έκανε βγαίνοντας από το reality μας ενθουσίασε απίστευτα. Θυμάσαι που όσο ήταν μέσα, έλεγε μαζί με τη Ρασέλ πως μόλις βγουν από το σπίτι, θα κάνουν μαζί ένα τραγούδι;

Ο Δημοσθένης είχε σαν «έθιμο» να τραγουδάει ή μάλλον να ραπάρει κάθε φορά που έφτανε μπροστά στην κριτική επιτροπή για τη φωτογραφία του. Και βγαίνοντας από το σπίτι έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε με τη Ρασέλ. Στη Φωλιά των ΚουΚου μάλιστα σήμερα ακούσαμε και το απόσπασμα από το τραγούδι τους που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή και αλήθεια μας άρεσε πάρα πολύ.