Η αλλαγή στη ζωή της Khloe Kardashian σφραγίστηκε με μια cute φωτό

Η αλλαγή στη ζωή της  Khloe Kardashian σφραγίστηκε με μια cute φωτό

Πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες και κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την Khloe Kardashian να έχει επανασυνδεθεί ξανά με τον Tristan Thompson έπειτα από δύο φορές προδοσίας. Η τρίτη ευκαιρία που του δόθηκε θα φανεί αν στην πορεία αν του άξιζε ή όχι. Οι δυο stars είναι ξανά μαζί και οι φωτό στο Instagram account της είναι αρκετές για να μας πείσουν.

Κι ενώ υπήρχαν φήμες πως η Khloe και η κόρη της θα μετακομίσουν στη Βοστόνη για χάρη του Tristan που υπέγραψε συμβόλαιο με τους Boston Celtics, τελικά απλά θα έχει ένα σπίτι εκεί στο οποίο θα πηγαινοέρχεται, ενώ η μόνιμη βάση της θα είναι η Καλιφόρνια. Ωστόσο η Khloe έχει κι άλλους λόγους για να είναι χαρούμενη, γιατί ο Tristan Thompson έγινε επίσημα πολίτης των ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα. Το 2009, μετακόμισε στις ΗΠΑ από τον Καναδά με φοιτητική βίζα. Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι πολύ σημαντικό για το ζευγάρι και πρέπει και οι δύο να πετούν από ευτυχία.

Η σταρ του Keeping Up With The Kardashians το Σάββατο μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία με τη δίχρονη κόρη της στην οποία είχαν και τα ίδια μαλλιά σαν δίδυμες. Η Khloe έδινε ένα φιλί στην κάμερα, ενώ η True χαμογελούσε πλατιά. Οι δυο τους είχαν τα μαλλιά τους φτιαγμένα σε πλεξούδες, στις οποίες είχαν προσθέσει και μια ροζ λεπτομέρεια έτσι για να κάνουν τη διαφορά.

Η ανάρτηση στο Instagram συγκέντρωσε πάνω από 500.000 likes και η Khloe συνέχισε να καταγράφει το πώς περνούσαν στα stories της στο Instagram. Μας έδειξε την True, η οποία διασκέδαζε με τα παιδιά της αδελφής της Kim Kardashian (τους γιους Saint και Psalm και τη Chicago). Η μεγαλύτερη κόρη της Kim, North, δεν ήταν μαζί με τα αδέρφια της.

Η φωτογραφία της Khloe με την True πάντως ήταν πολύ χαριτωμένη και αρκετή για να μας φτιάξει τη μέρα.