Το σχόλιο του Justin Theroux στη φωτό της Aniston που γέμισε ελπίδες τους fans

Το σχόλιο του Justin Theroux στη φωτό της Aniston που γέμισε ελπίδες τους fans

Έχουμε κάποιου είδους επανασύνδεση;

Τον Φεβρουάριο του 2021 (σε περίπου δύο μήνες δηλαδή) συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston αποφάσισαν να χωρίσουν. Πέντε χρόνια ήταν μαζί οι δύο ηθοποιοί, και τα δύο από αυτά παντρεμένοι, όταν αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.



Για αρκετό καιρό πιστεύαμε στην επανασύνδεσή τους, όμως τελικά αυτή δεν συνέβη ποτέ. Και μετά πιστεύαμε στην επανασύνδεση της Jen με τον Brad Pitt, αλλά ούτε και με εκείνον επανασυνδέθηκε ποτέ, παρά το γεγονός πως οι Braniston fans το ήθελαν όσο τίποτα άλλο (κι εμείς μέσα σε αυτούς. Και τώρα σχεδόν τρία χρόνια μετά και αφού πρόσφατα συναντήθηκαν ξανά Aniston και Theroux, ένα σχόλιο του ηθοποιού αναζωπύρωσε τις ελπίδες των fans για επανασύνδεση.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η Jennifer Aniston και ο πρώην σύζυγός της Justin Theroux «επανασυνδέθηκαν», κάτι που ενθουσίασε ιδιαίτερα τους θαυμαστές τους. Το πρώην ζευγάρι διασημοτήτων είχε μια αξιολάτρευτη ανταλλαγή comment από το Instagram κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών που οδήγησε σε ελπίδες για επανένωση. Η 51χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μερικές χαριτωμένες φωτογραφίες της με το «ταίρι» των διακοπών της, που ήρθε με τη μορφή του νέου κουταβιού της, Lord Chesterfield.

Η Aniston συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα σύντομο, αλλά απλό μήνυμα, «Είμαστε ευγνώμονες» μαζί με ένα emoji χέρια που προσεύχονται και μια καρδιά. Ο Justin ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που αντέδρασαν στη φωτό της Jennifer, αφήνοντας τα ίδια emoji και βάζοντας ακόμη ένα. Οι θαυμαστές της Jennifer φυσικά και είδαν την ανταλλαγή σχολίων μεταξύ τους, σχολιάζοντας, «Σας αγαπάμε παιδιά» και «Της στέλνει καρδιές».

Όπως καταλαβαίνεις όλο αυτό ενθουσίασε τους πιστούς fans τους οι οποίοι εύχονται και ελπίζουν σε μια επανένωση. Λες το 2020 για το τέλος να μας επιφυλάσσει τέτοια έκπληξη;