GNTM 3: Tamta και Mente Fuerte άφησαν το τραγούδι και ανέβηκαν στις πασαρέλες

GNTM 3: Tamta και Mente Fuerte άφησαν το τραγούδι και ανέβηκαν στις πασαρέλες

H trap σκηνή δεν θέλει μόνο καλές φωνές, θέλει και μοντέλα.

Μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη από το σπίτι του GNTM, είναι σίγουρο ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Πάντως πρέπει να μάθεις ότι οι φίλοι του στενοχωρήθηκαν αρκετά με την αποχώρησή του και ξύπνησαν σήμερα με ένα τεράστιο κενό.

Η τραγική ειρωνεία στο σημερινό επεισόδιο πάντως είναι ότι δύο σπουδαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας επισκέπτονται το σπίτι και ο Δήμος δε θα είναι εκεί να δείξει το ταλέντο του στις ρίμες.



Το μόνο σίγουρο για σήμερα είναι πως η δοκιμασία δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαντάζει μιας και οι υποψήφιοι φετινοί νικητές του Greece’s Next Top Model καλούνται να… χορέψουν- πάντα με αέρα μοντέλων- υπό τις μελωδίες του νέου track της Τάμτα και του Mente Fuerte. Η σημερινή φωτογράφιση αφορά την promo καμπάνια του νέου του music videο και ναι, είναι και οι δύο τους αυστηροί.



Το ντισαβαντάζ δόθηκε με στρατηγικά κριτήρια και ίσως αυτό να φέρει σήμερα στην τριάδα αποχώρησης το πρόσωπο που ήρθε στο στόχαστρο της Ξένιας. Η Ξένια έδωσε το ντισαβαντάζ της στον Ανδρέα και αυτό σημαίνει ότι θα φωτογραφηθεί χωρίς μουσική. Επίσης έδωσε τα γράμματα του σετ σε κάθε παίκτη.