Αυτή είναι η αποχώρηση λίγο πριν την τελική ευθεία του GNTM 3

Αυτή είναι η αποχώρηση λίγο πριν την τελική ευθεία του GNTM 3

Τι κι αν η πορεία της έδειχνε διαφορετική, σήμερα αποχωρεί από το σπίτι του GNTM.

Μετά από μια πιεστική ημέρα στο σετ για τη σημερινή φωτογράφιση οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με την κριτική επιτροπή και τα αυστηρά τους σχόλια. Όπως κάθε φορά, το σετ φαντάζει ιδανικό αλλά η τελική φωτογραφία που φτάνει στο πλατό είναι εντελώς διαφορετική. Κάπως έτσι συνέβη και σήμερα.

Ο κλοιός αρχίζει να στενεύει και οι επιδόσεις κάποιων έχουν πέσει ανησυχητικά. Μέσα σε αυτούς που τραβούν τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες τους είναι ο Ανδρέας, ήταν ο Δήμος αλλά και πριν από κάποια επεισόδια ο Αιμιλιάνο.

Τι κι αν τα κορίτσια έχουν πάρει τα πάνω τους τελευταία, σήμερα τα θετικά σχόλια των κριτών τα άκουσε μόνο η Παρασκευή. Η Μαριαγάπη δυσκολεύτηκε να μπει στο σημερινό concept και ο Ανδρέας δέχθηκε αρνητικά σχόλια από τον Γιώργο Καράβα. Το πλατό πάντως ξεκίνησε με χορό και μάλιστα οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το «Δεν Είσαι Εδώ».



Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα παιδιά, νικητής της σημερινής δοκιμασίας μεταξύ του Edward και του Ηρακλή βγήκε ο Ηρακλής.



Τα spoils τελικά επιβεβαιώθηκαν και αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε αφού το τελευταίο διάστημα οι φωτογραφίες της κοπέλας που έφτγε ήταν αρκετά ικανοποιητικές. Πολύ κοντά προς την αποχώρηση βρέθηκαν Λία, Μαριαγάπη και Ξένια, ωστόσο αν και από το σημερινό σετ η Μαριαγάπη δεν τα πήγε καθόλου καλά το ταξίδι του GNTM 3 τελειώνει σήμερα για τη Λία.