GNTM 3: Καράβας και Ανδρέας ήρθαν-ξανά-σε ρήξη και όχι άδικα

GNTM 3: Καράβας και Ανδρέας ήρθαν-ξανά-σε ρήξη και όχι άδικα

Τι συνέβη πάλι με τον Ανδρέα στο σετ;

Για ακόμη μια φορά ο Ανδρέας γίνεται το επίκεντρο του σετ στο GNTM 3 όχι όμως με την καλή έννοια. Ο Ανδρέας είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας, πόσο μάλλον όταν όλοι διαφωνούν με όσα κάνει. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που μπαίνοντας στο σετ κάνει τα… χορευτικά του και αδιαφορεί για όσα τον συμβουλεύουν οι κριτές.

Προηγούμενη «έκρηξη» μεταξύ Ανδρέα και Καράβα ήταν αν θυμάσαι τότε που ο coach διάλεξε τη φωτογραφία του Αιμιλιάνο αντί για τη δική του ή του Edward. Φυσικά η αντίδρασή του προς το πρόσωπο του coach προκάλεσε αναστάτωση και ακολούθησε η δοκιμασία με όλους τους διαγωνιζόμενους σε ρόλους art directors.

Από την πρώτη δοκιμασία ο Ανδρέας έφερε σε δύσκολη θέση τον Καράβα και τη Ζεν αφού δεν τήρησε τους κανονισμούς. Στο σημερινό σετ ο Ανδρέας για ακόμη μια φορά έκανε τα δικά του αψηφώντας όσα του έλεγε ο Γιώργος Καράβας. Αφού τίποτα και κανένας δεν του έβαζε μυαλό η Τάμτα επιχείρησε να τον βοηθήσει και τότε το σετ… ηλεκτρίστηκε.

Ο coach απευθύνθηκε σε εκείνον με έντονο ύφος και του έδωσε να καταλάβει ότι αν συνεχίσει να αγνοεί τις συμβουλές του θα σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι γεγονός ότι ο Ανδρέας είχε το ντισαβαντάζ σήμερα και χωρίς μουσική ήταν πολύ δύσκολο να μπει στο ρυθμό. Λες να τον έριξε η Ξένια;