Ξεσπά η Λία στην πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση: «Πίεζα καταστάσεις»

Ξεσπά η Λία στην πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση: «Πίεζα καταστάσεις»

«Θα μιλήσω όταν τελειώσει το συμβόλαιο με την παραγωγή»

Η Λία Τσουζντάν, το όμορφο κορίτσι με την πιο ανατρεπτική μεταμόρφωση στο GNTM 3 ήταν εκείνο που αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι μοντέλων. Η Λία που αποχωρίστηκε τα μακριά ξανθά μαλλιά της, ήταν εκείνη που δεν εντυπωσίασε τους κριτές με τις επιδόσεις της στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM και αποχώρησε τελικά ενώ η Μαριαγάπη ήταν εκείνη που παρέμεινε τελικά στο ριάλιτι.

Με περισσότερους από 36 χιλιάδες followers πια, η Λία έχει κρατήσει τα κοντά ξανθά μαλλιά και δεν μασάει τα λόγια της στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram:

«Νομίζω είδες πως τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν καθόλου καλά. Πίεζα μόνη μου καταστάσεις που δεν υπήρχαν. Παρόλα αυτά, έμαθα πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι, —κάθε φορά που νιώθεις ότι όλα πάνε λάθος, να θυμάσαι — όλα είναι στο μυαλό. Και ας σου λένε "δεν μπορείς". Να ξέρεις πως μπορείς τα πάντα. Μην τους το δείχνεις όμως.

Δείξε το στον εαυτό σου. Σας ευχαριστώ πολύ για το κάθε λεπτό, κάθε σχόλιο, κάθε μήνυμα. Πραγματικά. Ήθελα να περνάτε καλά μαζί μου. Κάθε μέρα μας εμποδίζουν τόσα, που ξεχνάμε να είμαστε ο εαυτός μας και απλά να περνάμε καλά, να γελάμε. Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να βλέπεις τους άλλους ανθρώπους να είναι χαρούμενοι; Ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν μέσα για τις τόσες όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε όλους αυτούς τους μήνες μαζί. Μια μεγάλη κόκκινη καρδιά σε όλους τους ανθρώπους που με πότιζαν, σαν το λουλούδι και πίστευαν σε μένα.

Την @vickykaya_ που με έμαθε να μην έχω αμφιβολίες για τον εαυτό μου, τον @angelosbratis που μου έμαθε να μη μετανιώνω τίποτα, την @genevievevv που μου έμαθε να μην φοβάμαι τον εαυτό μου, τον @skoulos που μου έμαθε πάντα να προσπαθώ και τον @yiorgoskaravas_official που μου έμαθε να εμπιστεύομαι. Και στο αγαπημένο μου team της παραγωγής που το ζούσε κάθε μέρα, έπεφτε και σηκωνόταν μαζί μου.

Τέλος, @officialtamta @mentefuerte_official σας ευχαριστώ για το πιο όμορφο κλείσιμο σε όλο αυτό το ταξίδι. Έρχονται πολλά αλλά. (οπως το βίντεο στο YouTube, link in bio) Άρτον και θεάματα, κλακέτα αρχής! Xoxo»