Τα τρυφερά λόγια για την Σία Κοσιώνη από την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη

Τα τρυφερά λόγια για την Σία Κοσιώνη από την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη

Η πεθερά εκθειάζει τη νύφη

Στην εκπομπή του Τάκη Χατζή με τίτλο Direct, θα εμφανιστεί σήμερα το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη και μια μικρή γεύση από τη συζήτηση που θα γίνει πήραμε σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε με γλύκα και με περίσσια τρυφερότητα για την σύζυγο του γιου της, Σία Κοσιώνη.

Eίμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μια νύφη που την καμαρώνω, ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι λαμπερή, την βλέπω όμως και με την φόρμα της να παίζει με τον γιο της και με όλα τα παιδιά του Κώστα», τόνισε η Μπακογιάννη.



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπακογιάννη μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγο του γιου της και δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Πριν λίγο καιρό, η πεθερά της Σίας Κοσιώνη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντα στα παπούτσια της νύφης μου. Πρέπει να την έχεις σαν παιδί σου. Η Σία είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, καταπληκτική μητέρα. Είναι σκληρά δουλευταρού. Αν τα βάλεις αυτά ναι έχουμε κάποια κοινά. Είμαστε Ταύροι καταρχήν. Είναι 100% αφοσιωμένη στη δουλειά της. Είναι μία μάνα που εγώ θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου»