Jennifer Lopez: Η αναπάντεχη αποκάλυψη για τον γάμο με τον Alex Rodriguez

Jennifer Lopez: Η αναπάντεχη αποκάλυψη για τον γάμο με τον Alex Rodriguez

Τελικά τι έχει συμβεί με τον γάμο;

Όταν το 2019, ο Alex Rodriguez γονάτισε σε εκείνη την ειδυλλιακή παραλία και έδωσε το μονόπετρο στην Jennifer Lopez, ήμασταν έτοιμοι να φάμε κουφέτα πολύ σύντομα από το διάσημο ζευγάρι.

Βέβαια, η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδια της Jlo και όχι μόνο μια φορά. Μέσα στο 2020, στο ξεκίνημα δηλαδή, ο Rodriguez είχε επιβεβαιώσει τα γαμήλια σχέδια τονίζοντας πως στον γάμο οι καλεσμένοι θα ήταν πολλοί και καλοί και ανάμεσά τους θα βρίσκονταν και πρώην τόσο του ίδιου όσο και της Lopez που αγαπούν και σέβονται και οι δύο.

Μετά τον covid19 και τα απανωτά lockdowns, το τρίτο στεφάνι της Jennifer, δεν ήρθε τελικά με την ίδια να αποκαλύπτει σε μια virtual συνέντευξη με την Helen De Generes πως ακύρωσε τον γάμο της:
«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον γάμο, με την ημερομηνία, θα περιμένουμε λίγους μήνες και θα κάνουμε σχέδια εκ νέου», είχε αποκαλύψει η 51χρονη show woman.

Και πέρασαν οι μήνες και εμφανίστηκε χτες η Lopez στο Access Hollywood και αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Alex ακυρώθηκε και δεύτερη φορά:

«Μιλήσαμε για τόσα διαφορετικά πράγματα και τελικά αναβάλαμε τον γάμο ξανά εξαιτίας του Covid και της καραντίνας. Τον ακυρώσαμε δεύτερη φορά, κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος, θέλαμε έναν μικρό και μετά έναν μεγάλο γάμο αλλά η αλήθεια είναι πως θα περιμένουμε, δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε, είμαστε καλά, όλα είναι καλά, θα συμβεί τη σωστή στιγμή.

Νιώθω πως δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή να κάνουμε έναν μεγάλο γάμο, δεν είναι η ζωή μας έτσι αυτή τη στιγμή.



Η Lopez ήταν παντρεμένη με τον Ojani Noa για έναν χρόνο από το 1997 μέχρι το 1998 και μετά παντρεύτηκε με τον Cris Judd από το 2001 μέχρι το 2003 ενώ τέλος, ήταν παντρεμένη με τον Marc Anthony από το 2004 μέχρι και το 2014.

Ο A-Rod, ήταν παντρεμένος με την Cynthia Scurtis από το 2002 μέχρι το 2008 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.