Ο πρίγκιπας Harry μιλάει για τον Archie και «λιώνει»

Ο πρίγκιπας Harry μιλάει για τον Archie και «λιώνει»

Όταν έγινε μπαμπάς άλλαξε η ζωή του

Πριν από ενάμιση χρόνο ο πρίγκιπας Harry έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά στη ζωή του και έκτοτε διανύει την πιο όμορφη φάση του. Το άτακτο αγόρι του παλατιού, όχι μόνο παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε, αλλά έγινε και μπαμπάς και μάλιστα πολύ καλός. Ο δούκας του Sussex θέλει το καλύτερο για τον γιο του και αυτό το έδειξε έμπρακτα φεύγοντας μακριά από το στέμμα και το παλάτι.

Γνωρίζαμε πως ο Harry είχε μια ιδιαίτερη ενασχόληση με το περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και όλο αυτό το πάθος του για την προστασία και τη συντήρηση ενός καλύτερου περιβάλλοντος, εντάθηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του, Archie Harrison Mountbatten Windsor.

Κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης, ο 36χρονος δούκας του Sussex μίλησε για το πώς βοήθησε να ξεκινήσει το δίκτυο WaterBear, μια υπηρεσία ροής που βασίζεται στη διατήρηση και μίλησε για το πώς ο Archie έφερε νέο νόημα στη ζωή του. «Το να είσαι στη φύση είναι το πιο θεραπευτικό μέρος της ζωής. Πιστεύω πραγματικά πως γι' αυτό είναι εκεί», είπε ο Harry. «Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας, όλα αλλάζουν πραγματικά γιατί τότε αρχίζεις να συνειδητοποιείς, λοιπόν, ποιο είναι το νόημα να φέρεις ένα νέο άτομο σε αυτόν τον κόσμο και όταν φτάσουν στην ηλικία σου όλα να είναι χάλια τριγύρω;»

Ο Harry συνέχισε, λέγοντας ότι αυτό που κάνουν οι άνθρωποι τώρα με τον πλανήτη θα επηρεάσει την επόμενη γενιά: «Δεν μπορούμε να κλέψουμε το μέλλον τους, πραγματικά δεν μπορούμε. Αυτός δεν είναι ο ρόλος, δεν είναι η δουλειά για την οποία είμαστε εδώ. Πάντα πίστευα ότι ελπίζουμε ότι μπορούμε να αφήσουμε τον κόσμο σε καλύτερο μέρος από ό, τι όταν το βρήκαμε».

Σχολίασε επίσης πόσο σκληρή ήταν η χρονιά για όλους. «Κάποιος μου είπε στην αρχή της πανδημίας, πως είναι σχεδόν σαν η Μητέρα Φύση να μας έστειλε στα δωμάτιά μας για κακή συμπεριφορά. Για να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να σκεφτούμε τι έχουμε κάνει».

Και αυτή είναι μια προσέγγιση που δεν είχαμε σκεφτεί είναι η αλήθεια σχετικά με τον κορονοϊό. Όσο για τον Harry πιστεύουμε πως είναι ένας εκπληκτικός μπαμπάς και ευχόμαστε να γίνει ξανά σύντομα, μετά τη δυσκολία που πέρασαν.