Η Rihanna απαθανατίζεται με τον φημολογούμενο φίλο της & η είδηση γίνεται viral

Η Rihanna απαθανατίζεται με τον φημολογούμενο φίλο της & η είδηση γίνεται viral

Το διαδίκτυο πήρε φωτιά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται και ακούμε κι εμείς φήμες πως η Rihanna είναι σε σχέση με τον rapper A$AP Rocky. Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Jameel Hassan, η νεαρή star φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη και μάλλον ήδη σε σχέση με τον γνωστό rapper.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε είδηση που σχεδόν επιβεβαίωσε τη σχέση της Rihanna με τον rapper, ο οποίος συμμετέχει και στην καμπάνια των νέων beauty προϊόντων της όπως βλέπεις και στην κεντρική φωτογραφία. Ωστόσο πάντα χρειαζόμαστε μια απόδειξη για να πιστέψουμε στις φήμες περί σχέσης κ.ο.κ.

Και οι φωτογραφίες αυτές ήρθαν μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα από την «επιβεβαίωση». Ο φακός λοιπόν τσάκωσε και απαθανάτισε τη Rihanna μαζί με τον φημολογούμενο φίλο της, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, να κάνουν βόλτα φορώντας φυσικά μάσκες στους δρόμους της Νέας Υόρκης.


https://www.instagram.com/p/CIXmkIGh4Mv

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε φυσικά το TMZ, κι εμείς τις βρήκαμε στο Instagram με τους fans να τρελαίνονται με την είδηση αυτή. Εμείς πάντως θεωρούμε πως είναι αρκετά ταιριαστοί μαζί, και πραγματικά χαιρόμαστε απίστευτα που η Rihanna βρήκε και πάλι κάποιον σύντροφο. Τρία χρόνια ήταν μαζί με τον Άραβα πολυεκατομμυριούχο, και πέρυσι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.


https://www.instagram.com/p/CIXmTwPBet4


https://www.instagram.com/p/CIXjSnIhAt0

Στις φωτογραφίες πάντως, αν και φορούν μάσκες οι δυο τους δείχνουν πολύ καλά μαζί, και ελπίζουμε το 2020 να έκανε κι ένα καλό σε ένα ζευγάρι, γιατί από χωρισμούς είναι αλήθεια πως χορτάσαμε φέτος.