Αυτή είναι και επίσημα η αλήθεια για την επιστροφή της Μενεγάκη στον ΑΝΤ1

Αυτή είναι και επίσημα η αλήθεια για την επιστροφή της Μενεγάκη στον ΑΝΤ1

Οριστικό τέλος στις φήμες

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για την πιθανότητα επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1, μετά την αποχώρησή της από τον Άλφα τον Ιούλιο. Οι φήμες μέσα από το ρεπορτάζ που είχε προβάλλει η εκπομπή Ευτυχείτε, ήθελαν την Ωραία Ελένη να έχει κάνει συζητήσεις με τον σταθμό του Αμαρουσίου χωρίς να έχει ακόμα υπογράψει συμβόλαιο.

Οι ίδιες φήμες ήθελαν τη Μενεγάκη να αφήνει τη μεσημεριανή ζώνη και να συζητά είτε για την πρωινή είτε για μία εβδομαδιαία εκπομπή ενώ δεν είχε αποκλείσει τη σκέψη να επιστρέψει στη ζώνη δέκα με μία, που όλοι την αγαπήσανε.

Πάντως, όλες τις φήμες, τις διέλυσε μεμιάς η γενική διευθύντρια του ΑΝΤ1 Στέλλα Λίτου η οποία διέψευσε επισήμως την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1.

«Οι σχέσεις του ομίλου με την Ελένη Μενεγάκη είναι άριστες αλλά δεν έχει υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας με στόχο συγκεκριμένη συνεργασία».



Ωστόσο και παρά την διάψευση από την Λίτου, το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε και της Κατερίνας Καινούργιου, θέλει οι όποιες διαρροές ειδήσεων να γίνονται από το ίδιο το κανάλι του ΑΝΤ1 αλλά εκείνο που σκέφτονται όλοι είναι ότι το αγκάθι στην όποια συζήτηση θα είναι η οικονομική συμφωνία με την Ελένη Μενεγάκη.

Φαίνεται βέβαια πως αν σκεφτεί να επιστρέψει, η Ελένη θα θελήσει να το κάνει στον ΑΝΤ1 ως πρώτη της επιλογή.