Μετά τον Dereck, δεν φαντάζεσαι ποιος νεκρός επέστρεψε στο Grey's Anatomy

Μετά τον Dereck, δεν φαντάζεσαι ποιος νεκρός επέστρεψε στο Grey's Anatomy

Oι fans του Grey's Anatomy ουρλιάζουν ακόμα

Η επιστροφή του Grey’s Anatomy στην 17η σεζόν, μας έχει πνίξει στα δάκρυα συγκίνησης και μετά την έκπληξη της προηγούμενης εβδομάδας, το χτεσινό επεισόδιο έφερε και πάλι στη δημοφιλή σειρά ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο.
Όπως θυμάσαι (spoiler alert) την προηγούμενη εβδομάδα η πρωταγωνίστρια της σειράς Meredith Grey, άκα Ellen Pompeo παλεύει με τον covid19 και μεταξύ ζωής και θανάτου έχει βρεθεί σε μια παραλία εξωτική.

Εκεί η Meredith συνάντησε τον νεκρό στη σειρά σύζυγό της Dereck ;ακα Patrick Dempsey και μόλις χτες στο Grey’s επέστρεψε ο T.R. Knight ο οποίος υποδυόταν τον κολλητό της Mer, George O’ Malley για πέντε σεζόν μέχρι το 2009.





Η παραγωγή είχε την επιστροφή του George ως πρώτη στο μυαλό της αλλά μετά προέκυψε και η επιστροφή του Dereck.
Ο χαρακτήρας του George είχε φύγει από τη σειρά επεισοδιακά μετά από τροχαίο που κατάστρεψε το πρόσωπό του και ο τρόπος με τον οποίοι οι φίλοι του γιατροί προσπάθησαν πρώτα να τον σώσουν και μετά τον αναγνώρισαν έκανε την αποχώρηση του ηθοποιού αξέχαστη στους τηλεθεατές.

Η Vernoff, υπεύθυνη της σειράς, είπε την ιδέα για την επιστροφή του George στην Meredith, η οποία αντιπρότεινε και την επιστροφή του Dereck.



Ο ίδιος ο T.R Knight εξήγησε στο People πως ακόμα προσπαθεί να βρει τα λόγια για να εκφράσει πώς ένιωσε στην επιστροφή του στη σειρά που τον έκανε διάσημο και αποκάλυψε πως δεν του έλειψε μόνο ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε για πέντε σεζόν.