Έτοιμη να γίνει μαμά η Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αποκάλυψη για την υιοθεσία

Έτοιμη να γίνει μαμά η Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αποκάλυψη για την υιοθεσία

Η πιο όμορφη είδηση της ημέρας

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι μία πολύ αγαπημένη προσωπικότητα της ελληνικής showbiz που εκτιμούμε και θαυμάζουμε ιδιαίτερα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα την ξέρουμε με μία ακόμη ιδιότητα εκτός από αυτή της επικοινωνιολόγου, αφού βρίσκεται πια στη θέση του Αντιδημάρχου Αθηναίων. Ωστόσο θυμόμαστε ακόμη τη στιγμή που τη γνωρίσαμε πριν κάποια χρόνια, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του XFactor, όταν αυτό προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το χιούμορ της και ο τρόπος που αντιμετώπιζε τους wanna be τραγουδιστές μάς έκανε να την αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ και να τη θεωρούμε μία από τις αγαπημένες μας παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και showbiz. Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπημένος εδώ στο Queen.gr μιας και κατά μία έννοια είναι μέλος της οικογένειας αυτής.

Η επικοινωνιολόγος έχει το δικό της blog στο QueenPlus, και μέσα από εκεί μπορείς να διαβάζεις περισσότερα για εκείνη και να έρχεσαι σε μία πιο κοντινή διαδικρυακή επαφή. Εχτές μέσα από το πρώτο live του QueenPlus για τη δεύτερη καραντίνα, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε με τη Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου για πολλά και διάφορα θέματα, όμως αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση -μιας και δεν το γνωρίζαμε-, είναι η άγνωστη προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει ένα παιδάκι με τη διαδικασία της υιοθεσίας.

Η Κατερίνα έχει επιλέξει τον single τρόπο ζωής, όμως αποκάλυψε πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα ήθελε να κάνει οικογένεια κι ένα παιδί. Υπάρχουν άνθρωποι που όλα αυτά τα προγραμματίζουν, εκείνη δεν το προγραμμάτισε, και δεν της ήρθε στην πορεία. Ωστόσο, επειδή όπως ανέφερε και η ίδια θα ήθελε να γίνει μαμά, γι’ αυτόν τον λόγο έχει ξεκινήσει να ψάχνει τα πράγματα για να υιοθετήσει ένα παιδί. Είναι μία συνειδητή απόφαση που έχει πάρει και παρά το γεγονός πως δεν είναι εύκολη διαδικασία στην Ελλάδα το ψάχνει.

Και αλήθεια αυτή είναι η πιο όμορφη είδηση που ακούσαμε σήμερα. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω θα δεις και θα ακούσεις όλα όσα θέλεις να μάθεις για την απόφαση αυτή της Κατερίνας.


https://www.instagram.com/p/CIYnoebl1PW