Στη νέα της φωτό, ούτε η Khloe Kardashian δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της

Στη νέα της φωτό, ούτε η Khloe Kardashian δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της

Τι στο καλό της συμβαίνει;

Η Khloe Kardashian είναι μία από τις κόρες της γνωστής και υπερδιάσημης πια οικογένειας, η οποία μήνα με τον μήνα και χρόνο με τον χρόνο αλλάζει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο. Από πέρυσι μέχρι φέτος η αλλαγή της είναι κάτι περισσότερο από εμφανής, και αναρωτιόμαστε αν πειράζει στην πραγματικότητά κάτι επάνω της ή απλά επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της υπέρ του δέοντος.

Στην τελευταία της ανάρτηση μάλιστα είναι τόσο διαφορετική που ίσως ούτε η ίδια η Khloe δεν θα αναγνώριζε τον εαυτό της. Πραγματικά κοιτάζουμε τη φωτογραφία της και ειλικρινά δυσκολευόμαστε υπερβολικά να δεχτούμε πως αυτή που βλέπουμε είναι η Khloe Kardashian.

H reality star φορά ένα μπεζ σύνολο, έχει τα καστανά πια μαλλιά της σε ένα καρέ, κάθεται στον καναπέ της και το πρόσωπο αυτό πραγματικά ανήκει σε μία άλλη. Είναι τόσο διαφορετική από την Khloe που ξέρουμε, που ειλικρινά δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς, αφού αρκετά σχόλια κάτω από το post της της έγραφαν να σταματήσει να πειράζει πια το πρόσωπο της.

Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, γιατί αλήθεια αυτή δεν είναι η Khloe σε καμία περίπτωση. Τι στο καλό της συμβαίνει πια και γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό της;

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω και θα καταλάβεις.