Το τερμάτισε: Η Miley Cyrus ποζάρει topless στην πιο προκλητική ίσως φωτό της

Το τερμάτισε: Η Miley Cyrus ποζάρει topless στην πιο προκλητική ίσως φωτό της

Αλλά καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί

Η Miley Cyrus είναι ένα κορίτσι αρκετά απελευθερωμένο και σίγουρα χωρίς taboo. Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να ποζάρει γυμνή ή topless και πολλές ακόμη να κάνει προκλητικές πράξεις αλλά και δηλώσεις. Είναι ένα όμορφο κορίτσι και με ωραίο σώμα, όμως δεν θυμίζει σε τίποτα πια το κοριτσάκι που γνωρίσαμε μερικά χρόνια πριν από τη Hannah Montana.

Και λογικό θα μας πεις, οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν αλλάζουν και αυτό είναι το λογικό, να μη μένουν ίδιοι. Η Miley πολύ συχνά προκαλεί μέσω των social της και η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της, άνηκε φυσικά σε αυτή την κατηγορία. Η νεαρή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Rolling Stone, topless φυσικά καλύπτοντας με τα χέρια της το στήθος της, όμως στο Instagram έκανε κάτι ακόμη πιο τολμηρό.

Ανέβασε στο account της όλες τις φωτογραφίες που βρίσκονται στο περιοδικό και σε μία από αυτές ποζάρει topless και με τη γλώσσα έξω, κρατώντας παράλληλα ανοιχτό τo jacket της. Και πώς κάλυψε το στήθος της; Βάζοντας το logo του περιοδικού να καλύπτει –περίπου- δηλαδή το γυμνό στήθος της.

Μία φωτογράφιση που σε καμία περίπτωση δεν μας εκπλήσσει, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να ποζάρει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Οφείλουμε ωστόσο να της αναγνωρίσουμε πως είναι πολύ τολμηρή και πως σίγουρα δεν έχει taboo και δεν τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος γενικά για εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.