Η τελικά τριάδα του GNTM 3 είναι τόσο απρόσμενη που δεν τη φαντάστηκες καν

Η τελικά τριάδα του GNTM 3 είναι τόσο απρόσμενη που δεν τη φαντάστηκες καν

Και έχουμε στοιχεία που μάλλον την επιβεβαιώνουν

Την επόμενη εβδομάδα θα είναι και η τελευταία που θα παρακολουθήσουμε το Greece’s Next Top Model για φέτος, αφού την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου είναι ο τελικός του reality μοντέλων. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, ποιες θα είναι οι δοκιμασίες και αν φέτος θα καταφέρουμε να ψηφίσουμε, όμως ευελπιστούμε το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου να μην κοιμηθούμε με ανεβασμένη πίεση όπως πέρσι.

Κι ενώ φτάνουμε προς τον τελικό κι έχουν μείνει μέσα 7 άτομα πια, αναρωτιόμαστε ποια θα είναι η τελική τριάδα του GNTM 3. Πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν για αντρική υπόθεση στον τελικό ωστόσο, η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως στον τελικό υπάρχει και κορίτσι.

Και από τους πρόχειρους υπολογισμούς που έχουμε κάνει πιθανολογούμε πως το κορίτσι αυτό είναι η Παρασκευή. Αμφιταλαντευόμασταν ωστόσο στο ποια θα είναι τα δύο αγόρια που πάνε τελικό. Ανδρέας, Edward, Ηρακλής ή Αιμιλιάνο; Κάθε fan club κάνει τις δικές του προβλέψεις, ωστόσο την τελική τριάδα δεν τη φαντάζεται κανείς. Και αν είναι αυτή που έχουμε δει από αμέλεια ίσως στο διαδίκτυο, τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη ανατροπή ever.

Εξηγούμαστε λοιπόν, για να καταλάβεις τι εννοούμε ακριβώς και πώς έχουμε βρει την τελική τριάδα. Βέβαια οι πιθανότητες να ισχύει είναι 50-50, γιατί παίζει και το γεγονός να πρόκειται για τυχαία σειρά. Αν λοιπόν αναζητήσεις στο GNTM στη Βικιπαίδεια θα δεις πως στην αναλυτική λίστα με τους παίκτες έχει στην πρώτη τριάδα τους Ανδρέα, Παρασκευή και Ηρακλή.

Και δεν το θεωρούμε πολύ τυχαίο αν σκεφτείς πως σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα φεύγουν μαζί σε διπλή αποχώρηση Μαριαγάπη και Ξένια. Είναι άραγε λάθος αυτού που διαχειρίζεται τη σελίδα ή απλά εμμέσως πλην σαφώς μας έχει ανακοινώσει την τριάδα;