GNTM 3: Η τριάδα του τελικού μάλλον δεν είναι αυτή που περιμένεις

GNTM 3: Η τριάδα του τελικού μάλλον δεν είναι αυτή που περιμένεις

Ούτε κι εμείς την είχαμε φανταστεί έτσι

Κάθε εβδομάδα το Greece’s Next Top Model μας φέρνει και κάτι καινούργιο, που είτε μας εκπλήσσει, είτε μας απογοητεύει. Βλέπεις έχουμε παθιαστεί τόσο με το εν λόγω reality που κάθε φορά που γίνεται κάτι που δεν περιμένουμε, μπερδευόμαστε και βγαίνουμε και από το πρόγραμμά μας αν θες. Αυτό συνέβη και το βράδυ της Τρίτης που ενώ σύμφωνα με τα spoiler περιμέναμε να φύγει ο Δήμος (που είχε συγκλονιστική φωτό), τελικά δεν αποχώρησε κανένας απολύτως.

Μερικές εβδομάδες πριν, είχε κυκλοφορήσει πως ο τελικός είναι αντρική υπόθεση και πως τα τέσσερα αγόρια που φτάνουν μέχρι εκεί είναι Edward, Αντρέας, Αιμιλιάνο και Ηρακλής. Ωστόσο η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις της στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης έκανε την απόλυτη ανατροπή και αποκάλυψε πως στην τριάδα του τελικού υπάρχει κι ένα κορίτσι. Όπως καταλαβαίνεις «γκρέμισε» τον κόσμο μας και χάλασε εντελώς όλες τις προβλέψεις που κάναμε.



Ποιοι είναι όμως στην τριάδα του GNTM; Στις αρχές Νοεμβρίου έγινε και το γύρισμα του τελικού με τον νικητή φυσικά να εκκρεμεί αφού υπάρχει και η ψηφοφορία του κόσμου. Ωστόσο η τριάδα σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστή και πάνω κάτω αυτή που όλοι φαντάζονται, χωρίς όμως να αναφέρονται τα ονόματά τους. Μέχρι πρότινος ξέραμε πως ένα κορίτσι φτάνει μέχρι και την 5αδα μαζί με τα τέσσερα αγόρια και πως το κορίτσι αυτό είχε αποχωρήσει και επέστρεψε ξανά απίστευτα δυναμικά.

Και αν τα spoilers αναφέρουν πως Ξένια και Μαριαγάπη είναι στις επόμενες αποχωρήσεις, τότε το μόνο κορίτσι που θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό δεν είναι άλλη από την Παρασκευή Κερασιώτη. Και αν λάβουμε υπόψη τις πληροφορίες που τη θέλουν να «διώχνει» τα φαβορί του παιχνιδιού τότε η επιλογή για τα δύο αγόρια του τελικού δεν είναι και εύκολη, αφού κατά την άποψη μας φαβορί είναι τόσο οι Αιμιλιάνο και Ηρακλής, όσο και οι Edward-Αντρέας.

Επομένως, όπως καταλαβαίνεις ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τριάδα του τελικού. Η δια της ατόπου μέθοδος απαγωγής μας οδήγησε πως το κορίτσι είναι η Παρασκευή, για να δούμε όμως θα επαληθευτούμε ή έχουμε πέσει τόσο έξω;