Δανάη Λιβιεράτου: Φωτογραφίζεται με το άλογό της φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο

Δανάη Λιβιεράτου: Φωτογραφίζεται με το άλογό της φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο

Είναι μια κούκλα

Τη Δανάη Λιβιεράτου τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Instagram account της τα δύο περίπου τελευταία χρόνια. Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να διαψεύσεις, ούτε όμως και να αμφισβητήσεις. Η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, είναι από τα αγαπημένα μας κορίτσια στην ελληνική showbiz και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν φορές που δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από το account της.

Είναι μία κούκλα και με τέτοιους γονείς το αποτέλεσμα και το γονίδιο ήταν σίγουρο. Πριν από μερικές ημέρες έκανε και μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, κάνοντας τα μαλλιά της, πιο ξανθά από ποτέ. Και δεν το συζητάμε φυσικά, πως ήταν μια κούκλα με τη νέα της εμφάνιση.

Αυτό ωστόσο που μας εντυπωσίασε δεν ήταν τόσο η αλλαγή της, όσο οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο account της. Η Δανάη φωτογραφήθηκε με το άλογό της, το οποίο όπως έχουμε δει πολλές φορές υπεραγαπά και λατρεύει, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα και φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο.

Οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά μαγικές και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τις κοιτάζουμε. Πέρα από το γεγονός ότι η Δανάη είναι κορμάρα, όλο το σκηνικό με το άλογό της στο ηλιοβασίλεμα είναι πραγματικά μοναδικό.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τις φωτογραφίες της.