Τα pancakes της Σταματίνας Τσιμτσιλή θέλουμε να τα φτιάξουμε... εχθές

Τα pancakes της Σταματίνας Τσιμτσιλή θέλουμε να τα φτιάξουμε... εχθές

Μας έτρεξαν τα σάλια με τις φωτογραφίες

Τα Σαββατοκύριακα που δεν δουλεύουμε (εντάξει όχι όλοι) οι μέρες περνούν λίγο πιο ξεκούραστα και χαλαρά και φυσικά κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να το απολαύσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Μαγειρεύουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, περνάμε χρόνο μαζί τους ή με τον εαυτό μας, και γενικά επικρατεί μια ηρεμία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που τα Σαββατοκύριακα δεν δουλεύει περνάει τις ώρες της με την οικογένειά της. Την έχουμε δει πολλές φορές να κάνει διάφορα πράγματα μαζί τους, από δημιουργικό παιχνίδι μέχρι βόλτες και περίπατους. Τώρα όμως που δεν μπορούμε να πάμε κάπου και τη βγάζουμε μέσα στο σπίτι, βρίσκει άλλους τρόπους.

Σήμερα πάντως έφτιαξε pancakes για τα παιδιά της και μαζί με αυτά ξετρελαθήκαμε κι εμείς. Στο Instagram account της είδαμε τις φωτογραφίες που ανέβασε από το τελικό αποτέλεσμα και πραγματικά μας έτρεξαν τα σάλια.

Δεν μας έδωσε τη συνταγή της (αν και τη θέλουμε οπωσδήποτε) όμως το αποτέλεσμα μας έκανε να χορτάσουμε βλέποντας απλά τις φωτογραφίες της. Το μενού είχε και γλυκά με σοκολάτα και φράουλες, αλλά και αλμυρά με αυγό μάτι. Σταματίνα αν μας διαβάζεις θέλουμε τη συνταγή σου.. χθες.