Θυμάσαι τον τηλεοπτικό Φοίβο από τη «Νταντά»; Δες πώς είναι σήμερα

Θυμάσαι τον τηλεοπτικό Φοίβο από τη «Νταντά»; Δες πώς είναι σήμερα

Θα τον αναγνώριζες πιστεύεις;

Το Mega υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα μας κανάλια στην τηλεόραση, και αυτό γιατί δεν υπήρχε σειρά που να μην έχουμε λατρέψει. Η «Νταντά» για παράδειγμα την οποία υποδυόταν η Μαρία Λεκάκη (ή αλλιώς Πέγκυ Καρρά) ήταν μία από τις πολύ αγαπημένες μας σειρές τις σεζόν 2003-2005. Η νταντά αποτελούσε προσαρμογή της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «The Nanny» στα ελληνικά δεδομένα και προβλήθηκε από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2003 μέχρι τις 28 Ιουνίου του 2005.

Η σειρά παρουσίαζε τη ζωή μιας γυναίκας γύρω στα 30, της Μαίρης Παπαδάκη, που βρίσκεται σε ένα πλούσιο σπίτι ως πλασιέ και καταλήγει να γίνει η νταντά των τριών παιδιών του πλούσιου χήρου και θεατρικού παραγωγού Άρη Μπακόπουλου με τον οποίο στο τέλος γίνονται ζευγάρι. Τον ρόλο της Μαίρης Παπαδάκη ερμηνευσε η Μαρία Λεκάκη ενώ το ρόλο του Άρη ανέλαβε ο Κώστας Αποστολίδης. Τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς υποδύονται ο Χρήστος Σιμαρδάνης (ως Διονύσης), η Καλλιρρόη Μυριαγκού (ως Σμαράγδα), η Ιφιγένεια Βογιατζάκη (ως Ναταλία), ο Βασίλης Καραγιάννης (ως Φοίβος) και η Ναταλία Δάρα (ως Εβίτα).

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Φοίβο, το 6χρονο αγόρι της σειράς που έκλεβε τις εντυπώσεις με τη ζωηράδα του και την εξυπνάδα που τον διακατείχε. Σήμερα ο Βασίλης είναι 23 ετών και είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο αγόρι. Δεν είναι το 6χρονο αγόρι που θυμάσαι όμως ακόμη μοιάζει πολύ.

Η τελευταία φορά που είχαμε «νέα» του ήταν πριν τρία χρόνια, όταν και μάθαμε πως δούλευε υποδοχή σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι, ενώ έκανε και ην πρακτική του σε γνωστή ιδιωτική κλινική. Ο Βασίλης μάλιστα είχε ως χόμπι και το ποδόσφαιρο, και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως έπαιζε στον Φοίνικα Ηλιούπολης.

Δεν βρήκαμε το στίγμα του στα social media, αλλά υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.