Η Heidi Klum αποκάλυψε τι είναι αυτό που θέλει να κάνει η κόρη της

Η Heidi Klum αποκάλυψε τι είναι αυτό που θέλει να κάνει η κόρη της

Η Leni Klum είναι κλώνος της μαμάς της

Η Heidi Klum υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ακριβοπληρωμένα supermodel στην παγκόσμια βιομηχανία του modelling, αλλά και της Victoria’s Secret. Η 47χρονη καλλονή υπήρξε για χρόνια αγγελάκι του διάσημου brand εσωρούχων και ακόμη και σήμερα είναι φανταστική.

Το πρώην supermodel έχει τέσσερα παιδιά, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Seal, και μάλιστα αποκάλυψε τι είναι αυτό που θέλει να κάνει η 16χρονη κόρη της στη ζωή της. Η Leni Klum είναι το μεγαλύτερο παιδί της Heidi με τον Seal και όπως αποκάλυψε η κριτής Germany’s Next Top Model, θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της.

Η έκφραση «το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» στην περίπτωση Heidi και Leni παίρνει σάρκα και οστά, αφού εκτός του ότι η 16χρονη κόρη της της μοιάζει πολύ, θέλει να ασχοληθεί και με το modelling και να γίνει supermodel όπως κι εκείνη. «Κάπως έρχεται στο σετ και κοιτάζει και μαθαίνει όχι μόνο τι κάνω εγώ, αλλά και τι κάνουν όλοι οι διαφορετικοί άνθρωποι σε μια τηλεόραση. Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον για αυτήν», είπε η Klum στο People (την τηλεοπτική εκπομπή).

«Όταν είσαι σε αυτήν την ηλικία προσπαθείς ακόμα να καταλάβεις ποια είσαι, τι θέλεις να είσαι, και να δεις για πρώτη φορά ποιες είναι αυτές οι διαφορετικές δουλειές για να πραγματοποιηθεί μια τηλεοπτική εκπομπή. Θέλει να κάνει ό, τι κάνω». Αυτό βέβαια μας αφήνει με κάποια ερωτηματικά και αναρωτιόμαστε θέλει να γίνει αυτό που είναι η Klum τώρα ή αυτό που ήταν τότε;

«Είναι αρκετά μεγάλη τώρα», συνέχισε η Klum, η οποία είναι πλέον παντρεμένη με τον rocker Tom Kaulitz. «Πάντα πίστευα ότι ήταν πολύ νεαρή. Πάντα αποφασίζαμε να κρατάμε τα παιδιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά τώρα οδηγεί ένα αυτοκίνητο, είναι 16 ετών, οπότε κατάλαβα πως αν μπορεί να το κάνει αυτό, μπορείτε επίσης να γίνει και μοντέλο αν αυτό είναι αυτό που θέλει να κάνει».