Η φωτό εγκυμοσύνης της Sophie Turner που δεν είχες ξαναδεί

Η φωτό εγκυμοσύνης της Sophie Turner που δεν είχες ξαναδεί

Πόσο όμορφη φωτογραφία

Μία από τις απρόσμενες εγκυμοσύνες του 2020 ήταν αυτή της Sophie Turner, που τον Ιούλιο που μας πέρασε, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Joe Jonas. Μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε δεν είχαμε κάποια φωτογραφία από την ίδια που να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της, και γι’ αυτό και ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε την ανάρτησή της πριν από μερικές ώρες.

Η 24χρονη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones ανέβασε μια throwback φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε πρώτο πλάνο. Το τελευταίο δίμηνο ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όμως αυτή στην οποία ποζάρει με τον Joe Jonas ήταν η πιο όμορφη.

Πριν από μερικές ώρες ανέβασε μία σειρά από throwbacks με τον σύζυγό της και μέσα σε αυτά βρίσκεται και η φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα μπροστά από τον καθρέφτη. «Ένιωσα ότι χρειαζόμασταν λίγο περιεχόμενο σε αυτή τη σελίδα. Απολαύστε αυτά τα throwbacks», έγραψε στο caption που συνόδευε τις φωτογραφίες της.

Στη φωτογραφία της ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της Joe, και μας δείχνουν την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Και είναι πραγματικά τόσο όμορφη εικόνα. Εύκολα μπαίνει στη λίστα με τις αγαπημένες μας φωτογραφίες της ημέρας.