Ο Ben Affleck και η Ana de Armas έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Ben Affleck και η Ana de Armas έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Κάτι μας λέει πως το θέμα γίνεται όλο και πιο σοβαρό

Η καραντίνα και το 2020 γενικά μπορεί να μην συμπεριληφθεί στις αγαπημένες μας χρονιές –και δικαιολογημένα- μας χάρισε όμως ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι, το οποίο είναι ακόμη μαζί και φαίνεται πως θα είναι για καιρό ακόμη. Ο Ben Affleck και η Ana de Armas έγιναν ζευγάρι λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, και παρά το γεγονός πως έχουν περάσει δύο καραντίνες είναι ακόμη μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οκτώ μήνες μετρούν μαζί και καθώς φαίνεται το μεταξύ τους όλο και σοβαρεύει. Και αν κρίνουμε και από την απόφαση που πήραν, όλα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους σιγά σιγά. Ο Ben και η Ana έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και κάτι μας λέει πως σύντομα θα έχουμε και ακόμη πιο ευχάριστες ειδήσεις από τους δυο τους.

Έπειτα από 8 μήνες σχέσης λοιπόν, η 32χρονη ηθοποιός μετακόμισε στο σπίτι του 48χρονου αγαπημένου της στο Los Angeles ή τουλάχιστον αυτό αναφέρουν πηγές στο περιοδικό People. Τα νέα της μετακόμισης της Ana έρχονται λίγες ημέρες μετά αφού το σπίτι της στην Καλιφόρνια βγήκε προς πώληση. Το δημοσίευμα και η πηγή αναφέρει πως η σχέση τους γίνεται όλο και πιο δυνατή και μέρα με τη μέρα σοβαρεύει περισσότερο.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Ben και η Ana πέρασαν μερικές μέρες στη Νέα Ορλεάνη για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας Deep Water και έπειτα γύρισαν στο Los Angeles όπου πέρασαν την ημέρα των Ευχαριστιών σαν ζευγάρι παρέα και με τα τρία παιδιά του ηθοποιού από τον γάμο του με τη Jennifer Garner.