Δεν πάει καν ο νους σου ποιος μετακομίζει δίπλα στον Harry και τη Meghan Markle

Δεν πάει καν ο νους σου ποιος μετακομίζει δίπλα στον Harry και τη Meghan Markle

Αυτοί θα είναι οι νέοι γείτονες

Σε έναν μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πήραν την απόφαση να φύγουν από την Αγγλία και να εγκατασταθούν στην Αμερική. Για την ακρίβεια η αρχική τους σκέψη ήταν να αφήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα, να είναι στη διάθεση της βασίλισσας όποτε εκείνη τους χρειάζεται, και να μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Αγγλία και Αμερική.

Αυτό όμως δεν έγινε δεκτό από τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ξήλωσε τίτλους και αξιώματα και τους «διέγραψε» από την οικογένεια. Harry και Meghan μετακόμισαν μόνιμα στην Αμερική και αφού άλλαξαν δύο σπίτια εγκαταστάθηκαν οριστικά στο Montecito της Καλιφόρνια, όπου και μένουν μαζί με τον γιο τους Archie Harrison Mountbatten Windsor.

Κι εκεί που μένουν δεν θα είναι μόνοι για πολύ καιρό, αφού μία διάσημη star έρχεται να μείνει δίπλα τους. Η Ellen DeGeneres λοιπόν μετακομίζει δίπλα στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, αφού αγόρασε το σπίτι του Dennis Miller στο Μontecito για 49 εκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία καθιστά το συγκρότημα ένα από τα ακριβότερα που έχουν πωληθεί ποτέ στην περιοχή, ανέφερε η Wall Street Journal. Ο κωμικός και πολιτικός σχολιαστής Miller και η σύζυγός του, Carolyn Espley-Miller, πρώην μοντέλο, ζουν στο κτήμα από το 2006. Το ακίνητο διαθέτει τρία οικόπεδα που είναι συνδυασμένα τέσσερα στρέμματα, και περιλαμβάνει ένα κεντρικό κτίριο ολλανδικού στιλ, έναν αχυρώνα και μια μεγάλη λίμνη.

Από τις περιγραφές πάντως ακούγεται πολύ ωραίο, και αν κρίνουμε και από το ποσό στο οποίο πωλήθηκε πρέπει να είναι ονειρικό.