Μετά από πέντε μήνες, είδαμε τον γιο της αδικοχαμένης Naya Rivera να χαμογελά ξανά

Μετά από πέντε μήνες, είδαμε τον γιο της αδικοχαμένης Naya Rivera να χαμογελά ξανά

Ο 5χρονος γιος της ηθοποιού χαμογελά ξανά

Ήταν Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 όταν η Naya Rivera έχασε τη ζωή της, στην προσπάθειά της να σώσει τον 4χρονο γιο της Josey στη λίμνη Piru όταν η βαρκάδα ανάμεσα σε μαμά και γιο κατέληξε σε τραγωδία.

Η οικογένεια της βυθίστηκε στο πένθος μετά την τραγική είδηση πως η 33χρονη βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα της λίμνης πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.
Εκείνος που έπρεπε να κρύψει τη θλίψη του ήταν ο πατέρας του γιου της Rivera, o Ryan Dorsey ο οποίος μετά από μήνες αποχής από το Instagram αποφάσισε να μας δείξει πώς είναι ο γιος του σήμερα, πέντε μήνες μετά την απώλεια της μαμάς του.

Ο 5χρονος πια Josey Dorsey χαμογελάει ξανά και ο μπαμπάς του φρόντισε να τον βάλει σε γιορτινό κλίμα, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί του.

«Χαρούμενες γιορτές σε όλους σας, ελπίζω να έχετε μόνο ευτυχία, όλοι εκτός από σένα, σε σένα μιλάω 2020, f**** 2020», έγραψε ο 37χρονος.



O Ryan ανέλαβε τη φροντίδα του γιο του, όταν η πρώην αγαπημένη του Naya Rivera βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Piru ενώ τον Σεπτέμβριο ενημέρωσε τους ακόλουθούς του πως μένει προσωρινά μαζί με τη μικρή αδερφή της Naya, τη Nickayala Rivera. Τότε ο Dorsey είχε μαζέψει φίλους για να γιορτάσει τα πέμπτα γενέθλια του μικρού και τα πρώτα χωρίς τη μαμά του.

Ο πρώην σύζυγος της Rivera, είχε εξομολογηθεί στο παιδί τους πως η μαμά του είναι στον ουρανό τώρα και ο μικρός ήθελε να βρει έναν τρόπο για να πάει να συναντήσει τη μητέρα του.