Η μεγάλη αλλαγή στην οποία προχώρησαν οι Κardashians μετά από 42 χρόνια

Η μεγάλη αλλαγή στην οποία προχώρησαν οι Κardashians μετά από 42 χρόνια

Αυτό δεν το περίμενε κανείς

Το 2020 χρειάζεται ακόμη 23 ημέρες για να φύγει. Δεν τις λες πολλές, δεν τις λες όμως και λίγες και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι μπορεί να μας «βρει» ακόμη μέσα σε αυτές τις 23 ημέρες. Εκεί που δεν το περιμέναμε για παράδειγμα, η οικογένεια Kardashian πήρε μια σοβαρή απόφαση, η οποία οδηγεί σε μία μεγάλη και δυστυχώς αναγκαία αλλαγή.

Η οικογένεια Kardashian/Jenner πρόκειται να σπάσει μια μεγάλη παράδοση φέτος εν μέσω της μαζικής αύξησης των περιπτώσεων COVID-19 σε ολόκληρη τη χώρα. Δεν θα κάνουν το ετήσιο πάρτι τους την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Οι περιπτώσεις Covid ξεφεύγουν από τον έλεγχο στην Καλιφόρνια. Αποφασίσαμε λοιπόν ότι δεν θα κάνουμε πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων φέτος. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχουμε πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων από το 1978. Πρώτα όμως η υγεία και η ασφάλεια! Η σοβαρή αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας είναι απαραίτητη», απάντησε η Khloe σε έναν θαυμαστή όταν τη ρώτησε αν φέτος θα κάνουν το ετήσιο gala τους.

Η Khloe πρόσθεσε επίσης: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Χωρίς χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και κανένα πάρτι παραμονής Χριστουγέννων φέτος. Ο Covid έχει αναλάβει». Αυτή βέβαια είναι μια απόκλιση από μια προηγούμενη δήλωση που έκανε η Khloe για το χριστουγεννιάτικο πάρτι όταν αποκάλυψε πώς η οικογένεια θα μπορούσε να το ξεπεράσει φέτος παρά την πανδημία του κορονοϊού.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει, κι έτσι για πρώτη φορά έπειτα από 42 ολόκληρα χρόνια φέτος δεν θα έχουμε Kardashians Christmas party και αυτό πράγματι είναι μια major αλλαγή στο 2020.