GNTM 3: Αυτό το έπαθλο-ίσως- να του εξασφαλίσει το εισιτήριο για την 5άδα

GNTM 3: Αυτό το έπαθλο-ίσως- να του εξασφαλίσει το εισιτήριο για την 5άδα

Όλοι τον ζηλεύουν.

Πριν την επιλογή των πέντε κορυφαίων παικτών, το GNTM ήρθε σήμερα να επιμεληθεί με ευλάβεια τις ανασφάλειες τόσο κοριτσιών, όσο και αγοριών. Σήμερα όλοι άνοιξαν τα χαρτιά τους και μίλησαν για τα χαρακτηριστικά που ο κάθε ένας θεωρεί ότι δεν είναι με το… μέρος τους.

Μετά την πρώτη φωτογράφιση με τα παραμορφωμένα πρόσωπα οι παίκτες αγάπησαν κάθε ατέλειά τους και το διασκέδασαν ιδιαίτερα. Ωστόσο, η φωτογράφιση αυτή δεν έγινε μόνο για να τονώσει την αυτοπεποίθησή τους.



Η επόμενη δοκιμασία είναι σίγουρα για γερά στομάχια και η Νάνσυ ανέδειξε για νικητή τον Edward. Εκείνος και η Παρασκευή ήταν και οι αγαπημένες φωτογραφίες του Γιώργου Καράβα. Φυσικά αυτό ήταν κάτι που εξόργισε τον Αιμιλιάνο και όπως είπε, εκείνος άξιζε να πάρει τη νίκη.

Σε μια super high fashion φωτογράφιση και σε σουρεάλ ύφος, τα παιδιά θα ζήσουν το απόλυτο concept, μαζί με τον καλύτερό τους φίλο, ένα άλογο. Αυτό που πρέπει να βγάλουν στην κάμερα είναι μια αίσθηση ρομαντισμού αλλά και αριστοκρατίας. Όσο για το έπαθλο που θα χαρεί ο Edward, θα έχει το πλεονέκτημα στη δοκιμασία αποχώρησης όπως και η Παρασκευή, λόγω της νίκης της εχθές, δηλαδή θα μπορεί να δει τις φωτογραφίες του και να διορθώσει τα λάθη του.