GNTM 3: Μεγάλη ανατροπή στο spoiler του τελικού

GNTM 3: Μεγάλη ανατροπή στο spoiler του τελικού

Το 2020 δεν μας έχει αφήσει σε ησυχία

Ακόμη μια εβδομάδα επεισοδίων Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε εχθές, και με την αποχώρηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά μπήκαμε στην πεντάδα και τον ημιτελικό του reality μοντέλων. Η χθεσινή αποχώρηση ήταν ιδιαιτέρως στενάχωρη ειδικά για τον Αιμιλιάνο, ήταν όμως και η πιο λογική συγκριτικά με την απόδοση και τα φωτογραφικά αποτελέσματα της δοκιμασίας.



Την επόμενη Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του GNTM 3 Boys n’ Girls και φυσικά ανυπομονούμε να μάθουμε όλοι ποιος θα είναι ο νικητής. Ελπίζουμε να μην πέσει το σύστημα και φέτος και έχουμε κάποιου είδους ανατροπή στο αποτέλεσμα, και γι’ αυτό κρατάμε κι ένα μικρό καλάθι, σε ό,τι αφορά spoilers για τον νικητή. Ωστόσο υπάρχει μια ανατροπή που κανείς δεν περίμενε.

Εχθές μόλις μαζεύτηκαν στο πλατό ακούσαμε τη Βίκυ Καγιά να μιλά για τον τελικό αναφέροντας πως δεν τους έχουν πει ακόμη πόσα άτομα θα πάνε. Και αμέσως καταλάβαμε, πως εν τέλει δεν θα υπάρξει διπλή αποχώρηση και πως στον τελικό του GNTM 3 θα φτάσουν τέσσερα άτομα.

Τη θεωρία μας αυτή επιβεβαίωσε το trailer της Δευτέρας (του ημιτελικού) που προβλήθηκε λίγη ώρα αργότερα και ακούσαμε τον coach Καράβα να λέει πως η δοκιμασία της Δευτέρας είναι πολύ σημαντική και καθοριστική αφού 4 από τους πέντε που έμειναν θα περάσουν στον τελικό του GNTM 3. Και αυτό είναι πράγματι ανατροπή γιατί πρώτη φορά έχουμε τέσσερις παίκτες στον τελικό.



Ποιος θα αποχωρήσει άραγε και ποιοι θα πάνε στον τελικό; Θα μάθουμε την επόμενη Δευτέρα.