Αυτό είναι το post με τα περισσότερα retweets και likes στο Twitter

Αυτό είναι το post με τα περισσότερα retweets και likes στο Twitter

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Σε λίγες ημέρες το 2020 φτάνει στο τέλος του (βαθύς αναστεναγμός ανακούφισης) και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουμε ξεκινήσει την ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει. Το Twitter μάλιστα αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα δεδομένα σχετικά με τις μεγαλύτερες τάσεις του 2020, συμπεριλαμβανομένων των tweets που έλαβαν τα περισσότερα retweets και likes.

Η εταιρεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σημειώνει ότι τα κορυφαία tweets της χρονιάς «ενσωματώνουν ολόκληρο το φάσμα της ζωής το 2020: απώλεια, στοχασμός, απόσπαση της προσοχής, ψυχαγωγία, αλλά και χιούμορ». Το tweet που ανακοίνωσε το θάνατο του Chadwick Boseman ήταν το post με τα περισσότερα retweets και τα περισσότερα likes της χρονιάς. Πολλά από τα άλλα κορυφαία tweets αφορούσαν τον COVID-19 και οι οπαδοί των BTS είδαν επίσης τα είδωλά τους στην κορυφαία κατάταξη.

Το #COVID19 ήταν το κορυφαίο hashtag της χρονιάς με σχεδόν 400 εκατομμύρια tweets να το χρησιμοποιούν. Το τρίτο μεγαλύτερο hashtag ήταν το #StayHome.

Τα tweets που είχαν τα περισσότερα retweets ήταν τα ακόλουθα:

#5. 797.9K Retweets

#4. 837.7K Retweets

#3. 849.8K Retweets

#2. 1.6M Retweets

#1. 3.1M Retweets

Τα tweets με τα περισσότερα likes για το 2020

#5. 3.3 million likes

#4. 3.3 million likes

#3. 3.7 million likes

#2. 3.9 million likes

#1. 7.5 million likes

**ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει μια πιθανότητα ότι τα «likes» και τα «retweets» θα αυξηθούν σε αυτές τις δημοσιεύσεις τώρα που τα δεδομένα έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά αυτοί ήταν οι αριθμοί κατά τη στιγμή της δημοσίευσης.