Η Charlize Theron έκανε ένα ατυχές και... μάλλον αποτυχημένο αστείο για την Kylie Jenner

Η Charlize Theron έκανε ένα ατυχές και... μάλλον αποτυχημένο αστείο για την Kylie Jenner

Και η Kylie... έδωσε την απάντησή της!

Eίσαι η Charlize Theron. Μία superstar του Hollywood, καλλονή, ταλαντούχα, με ένα Oscar ερμηνείας στην κατοχή σου. Ο κόσμος σε λατρεύει γιατί ενώ είσαι κουκλάρα παραμένεις προσγειωμένη και κουλ, κι εσύ απλά αδιαφορείς για το κυνηγητό των paparazzi και κυκλοφορείς μονίμως ατημέλητη με ρούχα γυμναστικής.

Ε σε όλο το παραπάνω, δε νομίζω ότι χωρούσε ένα ειρωνικό αστείο για την Kylie Jenner. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Charlize λοιπόν, ανέβασε χθες μία throwback φωτογραφία του εαυτού της, από τη βραδιά των People's Choice Awards τον Νοέμβριο. Όπως είχε αποκαλύψει και τότε, είχε αφήσει τα παιδιά της να τη βάψουν, με το αποτέλεσμα να είναι σίγουρα ιδιαίτερο.

Η χθεσινή φωτογραφία ωστόσο, ήταν χωρισμένη στα δύο καθώς στο ένα μισό υπήρχε η διάσημη ηθοποιός, και στο άλλο η Kylie Jenner. «Ποια είναι ποια» έγραψε η Theron θέλοντας να συγκρίνει το βάψιμο των χειλιών της από τα παιδιά της, με αυτό της Kylie… από επαγγελματίες!

Κάποιοι, ανάμεσα σε αυτούς και η Charlize, ίσως το βρήκαν αστείο, κάποιοι άλλοι πάλι όχι. Πάντως αυτό που δεν περιμέναμε ήταν ότι η ίδια η Kylie θα σχολίαζε με emοticons φατσούλες που γελάνε.

Η Kylie δίδαξε coolness ή μας φάνηκε;

Δες την παρακάτω gallery: