Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας έδειξε τη μαμά του, και είναι μία κούκλα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας έδειξε τη μαμά του, και είναι μία κούκλα

Μα δες πόσο όμορφη είναι

Η χθεσινή μέρα ήταν η πιο όμορφη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, και αυτό γιατί είχε γενέθλια η μητέρα του Φωτεινή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά του, κάτι που θεωρούμε απόλυτα λογικό και φυσιολογικό. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του πάντα βρίσκει χρόνο να τη συναντά και αυτό είναι κάτι που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε με τους γονείς μας που μένουν μακριά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή βέβαια και λόγω πανδημίας, όλοι επισκεπτόμαστε σπάνια την οικογένειά μας, και αυτό για να τους προστατέψουμε λίγο περισσότερο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λατρεύει τη μαμά του, και αυτή μας έδειξε εχθές, μέσα από ένα Instagram story του. Δεν ξέρουμε αν η φωτογραφία είναι τωρινή ή όχι, είναι όμως μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή.

Η μαμά Φωτεινή λοιπόν είχε τα γενέθλιά της, και ο τραγουδιστής της ευχήθηκε μέσα από το account του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του μαζί της. Την είδαμε πρώτη φορά στα social media και αυτό που μπορούμε με σιγουριά να πούμε είναι πως μοιάζουν πάρα μα πάρα πολύ, και πως φυσικά είναι μία κούκλα.

«Happy Birthday my queen», έγραψε στο story του ο τραγουδιστής και φανταζόμαστε πως τα reactions έπεσαν βροχή στο account του.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.